Pandawong0108

Pandawong0108

我是 Pandawong0108
訊息
正顯示第 110 篇(共 10 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
OCT 19

個酸菜魚其實係幾好食,同太二好似,個薯粉都好好食,必加🤤👍🏾 另外嗌左干鍋同啲小食都幾好食。 整體黎講,可以一試,尤其係鍾意食太二既🤤 不過坐就有啲辛苦,好迫,同隔離個檯坐埋一齊,傾計唔太方便,同埋如果多人就有限時,食既話記得要訂檯。
OCT 19

環境相當唔錯,仲有得唱k,如果要打邊爐+唱k可以考慮👍🏾 湯底唔錯,但偏貴。 野食正常,無咩特別,無咩一定要食,無酒飲👎🏾 服務不過不失,整體無咩特別,應該唔會再食,因為以哩個價,可以試食其他。
羊肉拼盤,抵食好食👍🏾
羊肉拼盤,抵食好食👍🏾
羊肉串好好食,必食👍🏾
羊肉串好好食,必食👍🏾
OCT 19

我同老公都好鍾意食羊,見到專打羊邊爐,試下得唔得先🤔 第一次食,嗌多左,下次唔嗌牛就perfect嗱。 羊肉真係好食,我地嗌拼盤,有3種羊肉,好大盤,超抵食,味道真係唔錯,夠晒肥,食落好香好滑,絕對會再食🤤👍🏾湯底唔錯,鴛鴦鍋先$118,抵👍🏾另外佢個薯粉超好食,如果本身鍾意食薯粉一定要食🤤👍🏾 另外嗌左羊肉串同羊骨(唔記得咩名),羊肉串好好食,會再食,羊骨就覺得麻麻地,肉比較鞋,無下次。 另外想講下服務,環境真係唔錯,坐得幾舒服,但有啲員工就有待改善,唔主動,嗌又唔應,大大聲講粗口.....
1 推介
WaiTsang5922
JAN 19

試下係香港食大陸口味既烤魚,嗌左香辣龍利魚,食落都幾辣,魚都算細條,兩個人唔夠食。仲嗌左皮蛋同青瓜木耳,正常味道,正常價錢,啤酒好貴,青島$60支👍🏾 環境舒服,服務正常,價錢少少貴,未必有下次。 我地成日番大陸食野,心中難免有啲比較,無咩番大陸食野既可以一試。
JAN 19

地方唔大,檯唔多,建議要訂檯,如果唔係都應該無得食。 早左到,可以安排即時入坐,即時計兩個半小時任食任飲👍🏽 我地2人坐4人檯當然唔覺迫,見坐4人個啲就有啲迫,不過都ok,朋友食迫迫仲熱鬧😂 食物質素正常,旋轉燒烤爐好方便,放落去過一陣就食得,唔怕唔記得反燒到燶晒,食物種類唔算多,但大路既都有,飲品都係基本個啲汽水啤酒,另外仲有雪糕。 總括黎講,可以一試,但一定要訂位。
DEC 18

環境唔錯,坐得幾舒服。壽司有驚喜,好新鮮,好好食,唔貴,抵食,另外串燒都唔錯,上菜快。雖然選擇好似唔太多,但整體黎講,環境,服務,食物都ok既,同朋友慢慢食,飲酒傾計都相當唔錯,會再黎既like
DEC 18

環境相當唔錯,有室外室內,檯與檯之間都算闊落,坐得算舒服,氣氛都唔錯。 食品就反而覺得比較普通,分量較少,擺盆一般,味道可以,但唔太出色。 服務可以,飲酒傾計係一個唔錯既選擇like
NOV 18

不嬲都好鍾意打邊爐,係 見到話唔錯,就成班人去試下得唔得。 之前已經訂左檯,到左可以即刻安排入坐👍🏽,就算未人齊都無問題。環境乾淨,檯與檯之間好闊,就算坐滿人都唔覺嘈。職員有禮貌👍🏽火鍋湯底少貴,但質素ok👍🏽食物種類多,唔算細碟,質素ok,有自己品牌既啤酒,值得一試👍🏽 下次會再食,推介👍🏽
AUG 18

真心覺得好失望,餐廳坐得幾舒服,但周邊既人講野大聲到怕,食物賣相,味道都覺得差,服務都差,話8點前嗌酒有六折,到check單時發現無計到,無下次,以後唔會再食(我book 3/8 19:30,早幾日打比我confirm booking,但日子錯,仲話幫我改,我無book錯,咩叫幫我改,當日準時19:30到,話我遲到,差啲比左張枱其他客,話我book左19:00,仲係度寸我,未見過有咁差既服務👍🏽)
2 推介
專食CHEAP野既人
MelodyWong5016
OCT 17

海鮮相當唔錯,好新鮮,份量好夠,初頭仲驚唔夠食,但最後食剩少少,其他任點任食個啲選擇都多,中規中矩,每碟份量唔太多,唔使浪費,係牛肉有啲失望,最鍾意紅酒白酒都任飲,唔差,成班朋友都覺唔錯,可以再食,坐都幾舒服,員工服務態度都幾好,一定要訂位,因為好多人yummylike
Top