為食貓大件夾抵食
我是 為食貓大件夾抵食
訊息
正顯示第 18 篇(共 8 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
FEB 23

朝早諗住朝聖一下,由8:30排到9點先買到,繁忙時間得一個職員,返工時間緊迫,簡直浪費時間,如果好食都話值得,但係難食都嘔,燒賣一團粉,粉果極度厚皮,兩樣超難食,唔會再幫襯,此終都係駿運燒賣好食ddislikesick
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2019-11-01
是次消費
每人約$65 (午餐)
NOV 19

滿懷希望,終於有時間去食,點知原來都係不外如是的米線,重味精,食完好口渴,魚肉腐皮卷炸到油淋淋,但又唔係太脆,怪怪地,蝦膠豆卜炸得太過火,不是想像中咁好味,試過便算,沒有下次。upset
rukanachan
JUL 19

次次落order,梗有樣野比錯,今次經網上外賣平台落order,要粗薯粉,又比錯米線,走青又冇走,都唔知攪乜鬼,打電話同佢地講,又一個推一個,完全不負責任,平時佢地都已經態度惡劣,同佢地講態度一樣差勁。
JadenChan515
APR 19

有個不是後生的男待應(全場最衰係佢,其他待應都ok),服務態度極差,落order叫佢毫無反應,比了一張壽司紙佢,已經話要點野食,佢果然轉身離開,前後要叫佢三次話唔該仲要落order,佢先死死地氣回頭,態度極乞人憎,極不耐煩,完全係唔想做,送餐永遠放枱邊緣,從來不會放入些,真係唔明白佢這樣放餐,極度危險,隨時會倒瀉,一d安全意識都冇。 已經不是要求高服務,但連最基本嘅服務都做唔到,真係超趕客,以後唔駛會再去幫襯。
Cheapy_piu
SEP 18

葵芳龍寶知客,態度極惡劣,從未試過book枱book到一肚氣,未食先受氣,超趕客,唔會貼錢來受氣,即刻唔想幫襯,會black list. 試過其他分店,員工態度最衰呢間。
JAN 18

未見過咁差咁冇規矩嘅集團式酒樓,同家人去飲茶,但換黎一肚氣,以後都唔會幫襯,入去已經見到有好多張吉枱,行到埋去,果d侍應話有人,茶又未開,人都唔見,居然話有人,張張吉枱都話有人,既然你留枱畀熟客,不如就係門口貼住只做熟客生意,未坐已經一肚氣,問侍應咁邊張枱冇人,咁你幫我搵la,佢居然話你估我係知客呀,門口有知客都唔駛問你,之前黎過都知係要自己搵位,張張枱冇人又唔比人坐,但有個可能佢嘅熟客埋黎問佢有冇位,佢又即刻比到枱人,簡直前言不對後語,話自己唔係知客有比枱佢,都唔係做生意,d侍應態度衰到極點,唔...
檢視所有留言 ()
0分鐘 (外賣自取)
2017-10-15
是次消費
每人約$30
OCT 17

外賣狗仔粉回家食,打開是裝唔滿,外賣碗已經細,但竟然是裝唔滿,份量1次比1次少,真過份。 試過堂食狗仔粉係暖的,唔知點解近幾次食都係暖,暖嘅溫度整到成碗狗仔粉唔好食,d粉黏住一嚿。dislike
AUG 16

雞煲肉質太老,食完一煲已經沒有番叫,其如打邊爐食物質素差,又不太新鮮,食物,飲品在出面自取,不是落order的,但座位是背對背,沒有一點空間,勁擠迫,根本出入不方便,坐都困難,莫講要出去取食物,環境,食物通通不像樣,永遠不會光顧。
Top