lala721

lala721

我是 lala721
訊息
正顯示第 14 篇(共 4 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
JUN 18

腸粉迷必食❣️❣️❣️ 即叫即製既石磨腸粉,價錢公道,份量足。 款式都好多選揀,用料好足,鐘意既加$2-3可以再加配料,梗有一款岩你口味! 豉油吾係普通既腸粉豉油,係佢地自家製既,好符合店名🤣🤣🤣 食落吾會太鹹,夾埋腸粉岩岩好❣️❣️ 吾想等既話仲可以Whatsapp 落單,省卻等候製作既時間,十分人性化,見佢依家好似仲有join 網上外賣平台 有時諗吾到食咩,呢個石磨腸粉真係一個吾錯既選揀 重點店員都好好笑容,好有禮貌🙈🙈
鰻魚飯
鰻魚飯
赤貝刺身
赤貝刺身
雞骨腸
雞骨腸
每人約$250
MAR 18

想食好耐,今日誤打誤撞終於食到! 巨型鰻魚飯,鰻魚超好味❣️❣️就是小魚刺有啲多,但真係超好食。 赤貝刺身夠新鮮,很爽口,又鮮甜。 黑松露溏心蛋是讚好Facebook 專頁送既,黑松露味夠重,都幾好食! 雞骨腸既燒汁幾香幾野味,腸皮都燒得幾脆。 明太子雞翼不過不失啦。 整體來講都幾好,食物質素值得再encore,但係位置有啲啲偏僻,而且因為店面細,位置較為狹窄,座位亦都少。不過店員都幾好服務態度,上野食都上得幾快手。
檢視所有留言 ()
0分鐘 (堂食)
2017-08-24
生日
是次消費
每人約$170 (晚餐)
AUG 17

淨係得個景靚,啲野食跟本就係劣食😐😐😐 個朋友生日,一早book左位。 諗住有個靚靚地既餐廳照下相,食下野。 點知除左個景之外,啲野食一無是處。🙄🙄🙄 一開始叫野食,佢話啲野上得好快,食完一樣再上一樣。因為我地未齊人,甘等齊人先叫野食啦,點知上餐慢到死😐😐😐仲要好多野食都無囉😤😤 重點係,吾係因為賣曬,而係跟本無呢樣野食囉🙄🙄 懶係fushion菜甘,魚生鋪係個西班牙泡飯上面,食個陣啲魚生已經熟左囉好無?! 最重要個點係!啲飯竟然係半生熟,出曬水嫁囉😐😐😐可能係我未食過啲甘...
2 推介
鮮果超級芭菲
鮮果超級芭菲
日本香桃芭菲
日本香桃芭菲
0分鐘 (堂食)
2017-07-01
是次消費
每人約$160 (晚餐)
JUL 17

一開始睇中佢30cm高既超級芭菲😍😍 Book左枱,可能甘岩有枱,去到吾洗等位,即刻可以入座。 晚飯時間黎計,啲野食都算黎得快手! 叫左啲個咖哩飯,味道中規中矩啦,無乜特別,不過都好味既,除左飯仲有意粉,價錢同份量都幾公道。普普通通一個飯七十幾八十幾蚊左右都有。 重頭戲係甜品,我地四個人分別叫左三樣甜品,一個焦糖香蕉多士,一個超級芭菲,再追加左個限定日本香桃芭菲。超級好味! 四個人埋單$160/位,不過我地無乜叫主食先呢個價🤔🤔 超級推薦!
Top