nomoredelay

nomoredelay

我是 nomoredelay
訊息
正顯示第 110 篇(共 56 篇香港及鄰近地區的食評)
排序:
篩選條件
2023-10-13
是次消費
每人約$39 (早餐)
OCT 23

其實已經去過五、六次了,今次忍冇可忍!一定要嘥時間去寫,作為冰室的老闆希望你正視一下,員工倒你米,不理不睬客人,仲話客人「痴線」!dislikesad 其實餐廳環境幾好,嘢食正常,但幾次去都嗌極冇人認,忙係正常事,如果只挨住出餐位傾偈而不望客人甘係咪吾識做樓面,可能呢位黑衫經理都應該另謀高就啦。 呢間嘢原來都幾多負評,嘥咗個位,可惜!upset
2023-09-30
OCT 23

整體算係甘,牛肉質素幾好,坐得舒服,book咗位早段一去到就入得like 點餐過程順利,有叫的都到齊不需催單,廚房做得幾好like天婦羅炸得幾好食,唯獨提提大家雞潤要燒好耐如果吾熟吾好食呀⋯⋯ 職員都不斷在樓面替客人收碟,黑衫經理亦很有耐性,當煩忙時段很多人排隊及埋單時她都有條有理很客氣smile
牛尾湯蕃茄牛肉通粉
牛尾湯蕃茄牛肉通粉
沙嗲牛米配炒蛋多士
沙嗲牛米配炒蛋多士
JAN 23

本人只會去食早餐,覺得上菜快分量十足及快,成個樓面都係女員工,大部份都態度很好,唯獨是有一個比較鍾意依附喺水吧前說三道四😒 本人去過地鐵站上蓋的美X給Kam X又貴又唔好食,服務態度又差dislike後來俾我發現呢間餐廳呀wow 依個所見三至四個人手腳都很快,又要捚單又要落order又要清潔,又要拔餸又要上菜真係好忙! 我試過幾個早餐份量都好,唯獨是個炒麵配皮蛋瘦肉粥但炒麵係凍嘅!其他都正常,睇得出廚房唔係淨係落雞粉去打一個湯底。
Buratta    Cheese
Buratta    Cheese
2022-07-14
是次消費
每人約$200 (下午茶)
JUL 22

喺北角想搵一個清靜啲嘅地方呢間餐廳係我五名之內, 服務員態度幾好我感受到waitress isbetter service than the so called 著住西裝嘅Supervisor or manager 更積極,pizza is nice, table and cutlery is clean👍
APR 22

初時開嘅時候都冇咁衰!全北角甘多食肆吾係一定要嚟幫襯你㗎⋯⋯全北角都知佢服務態度差到冇人有!嬲到一定要寫食評慳啲啦你huffydislike 雖然我知道去茶記唔會有期望有招呼但係亦都唔係衰到趕客! 上星期放假好聲好氣入去有條八婆短頭髮掘住我同我講你食唔食吾好阻我收工拜拜! What the X
APR 22

成班人冇heart, 求其到一個點!收碟砰砰鵬鵬!D嘢飲差,室內油煙味好臭👎,啲杯又邋遢!雖則老鋪但如果老闆想繼續經營唔該換過晒啲夥計dislikeyuk試過一次就算以後唔會再去, 我唔想po相因為冇晒心機去影冇晒心機去食,嘥我時間
2021-04-25
MAY 21

已經唔係第一次入去食㗎啦,初初一開張嘅時候去過一次食晚飯當時服務同品質都非常好,接二連三間竭性都有去幾次,今日竟然出啲咁嘅垃圾出嚟仲有一個非常差嘅waitress(事先聲明唔係瘦嗰兩個唔係泰國口音嗰個)同埋唔知係咪一個所謂嘅經理長期企係個收銀counter度乜嘢都唔理咩都唔做dislike唔好成日搵啲打手同你偽造文章啦誤導讀者! 今日食海南雞飯海南雞飯你比求其幾件我嗰啲皮肉酸到,出面好多競爭㗎而家人哋做得非常之好又多又好味。我嘥時間寫出嚟希望你有人睇到會改善我唔寫我唔去你仲大鑊,唉。
1 推介
鮮炸菱魚檬
鮮炸菱魚檬
2021-03-14
MAR 21

其實一直都有幫襯呢一間越南餐廳但係唔知點解咁少食評今次有時間特登幫佢Post一下,環境好好上菜時間好快,like話說我第一次嚟嘅時候係2019年當時係三位,食雞絲湯粉,PHO 及豬頸肉沙律,今晚一定要post, 外賣吾好睇,堂食開番一定好Dsmilesmile今晚又係三個,不過叫嘅食物吾同晒
JAN 21

今日特登去試新野可惜有點兒失望其實環境同裝修都可以的點了午餐兩份我的正正常常但係我好朋友的酸辣海鮮蟹肉配烏冬令她很失望,佢話食落似蕃茄蛋完全吾辣搵唔到海鮮upset仲有佢杯latte唔知點解會冇咗個蝴蝶酥同埋隻匙羹仔mad其實係咪分店嘅標準就唔一致呢🤷‍♀️唯一可取之處係環境清潔都正常,可能因為新。廚房請你出食物之前自己試一試或者叫其他同事試一試!最後值得讚許嘅一個灰色西裝嘅男supervisor 態度良好, 同埋我鍾意佢衣著得比較型👍今時今日唔係一套黑色西裝加一對皮鞋就代表專業!
1 推介
ida_neverland
頂級安格斯牛小排
DEC 20

因為疫情關係晚市禁堂食所以唯有同朋友去食lunch, 我哋12:40到達一個人都冇,任坐就揀窗邊啦,坐低咗差不多十分鐘沒人理會沒人比水戴眼鏡嗰個男人仍在執嘢及搬汽水之類,另一個黑色恤衫可能係經理仲衰一啲經理應有的態度都沒有dislike大部分時間背著客人在出餐位傾偈。 一人一鍋好衞生,湯底尚可,小牛排可以,丸及魚皮都可以,不過嗰個黑松露蝦蟹餃真係不知所謂,真係堅離地到離晒大譜!「縮」架!可能係生意吾好賣吾去而存放得唔好又或者D蝦有問題我只咬了一口怕肚痛所以吾食yuk 另外,飲品乜Q都話冇,只有汽水同黑過你塊面嘅肉骨茶,失...
Top