驚喜石鍋炒飯 名館 (黃埔天地) 2021-09-13路過搵食,見到呢間有小菜就試一試魚皮係用麻辣汁撈過,味道好有驚喜乳鴿味道唔錯,夠熱夠香口呢個石鍋炒飯好味道呀好香仲有飯焦味道仲好好咕嚕肉我覺得味道都好其他餸菜就一般般,下次未必再叫環境唔算坐得好舒服,服務有時比較混亂,聽到隔離枱剛剛坐低想要點菜紙,侍應同該枱客人講埋單可以去出面,同埋未點菜就俾左上一枱客人張單俾剛入座既客人。…查看更多+ 3以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享驚喜石鍋炒飯 名館 (黃埔天地) https://s.openrice.com/QrLT06N8zW0检举 张贴 评分4味道2环境2服务3卫生4抵食推介美食石鍋鮑魚雞粒炒飯等候时间20 分钟 (堂食)用餐时段晚餐
西班牙海鮮飯 OM Tapas 2021-09-13舖頭門面幾外國feel~當晚閒日人唔多,突然決定walk-in都有位食侍應都係講英文的,而且仲好耐心個講解同介紹。先叫個頭盤食頭先落order個陣侍應好貼心咁提我地食小食拼盤就可以用優惠價加一支白酒整個併盤都好味道,仲可以試晒幾款小食其實都幾好,個人覺得炸鯷魚最好味道西班牙海鮮炒飯我都幾鍾意呢個飯個口感,飯粒硬度適中牛尾我就覺得一般,入面其實牛尾係拆左肉出黎,肉唔算多,肉味都算濃,仲有薯仔同紅蘿蔔一齊煮,雖然味道都幾好,但個人就覺得唔太特別。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享西班牙海鮮飯 OM Tapas https://s.openrice.com/QrLT0GJGzW0检举 张贴 评分4味道3环境4服务4卫生3抵食用餐日期2021-09-07用餐途径堂食人均消费$250 (晚餐)