以後唔會再食👎🏼👎🏼👎🏼 嘆炭燒 (新文華中心) 2024-08-07之前一直有食佢地個地獄蕃茄湯米線 因為都覺得幾好食 每次都係嗌微辣 今次個廚師唔知咩事 都係嗌微辣 但係辣到好似食緊中辣咁過完水都係辣到PK 完全食唔到,WhatsApp同佢地講又冇回覆 但之前話要落單又即秒回架喎:)辣到唔知自己食緊咩 蕃茄湯又冇蕃茄味 最後食咗幾啖倒L咗 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享以後唔會再食👎🏼👎🏼👎🏼 嘆炭燒 (新文華中心) https://s.openrice.com/QrLT0XvbL00检举 张贴 评分2味道2环境3服务3卫生3抵食用餐途径堂食
午餐42好抵食👍🏻 食吾亭 2021-08-18經過見到新開張 ,就試下 ,入去坐低店員就好快上餐牌 ,見到午餐種類都好多 ,叫咗個避風塘炒飯同海鮮炒烏冬 跟例湯 落完單冇3分鐘 ,好快就上咗2個例湯 ,個湯幾清甜好足料 ,店員話係無落味精飲完湯就上埋烏冬同炒飯 ,都幾快手 。 炒飯好乾身 有好多海鮮 呢個價錢咁既質素真心唔錯 。烏冬吾算好油,配料都好夠。會再試埋佢其他野 見到晚市有小炒 海鮮 價錢都好平 同埋有個靚女侍應好貼心 見我話凍即刻幫我轉個冇甘大風既位 以後又多個平靚正既飯堂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享午餐42好抵食👍🏻 食吾亭 https://s.openrice.com/QrLT0PFOz00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食避風塘炒飯海鮮炒烏冬用餐途径堂食人均消费$45