咩都差 阿四糖水 2024-07-14都都唔知點解間野可以做咁耐咩都差 態度差 野飲差 野食差 野飲無茶味 野食又唔好味 珍珠都係唔好食 佢啲服務態度完全影衰香港既餐飲業希望西貢會有多幾間選擇不過就算無選擇都唔會再幫襯 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享咩都差 阿四糖水 https://s.openrice.com/QrLT0oF5K00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
難飲 茶伴 2024-06-11都唔知點解咁貴咁難飲都會覺得有人幫襯,試過一次真係bye bye ,啲珍珠好似車呔,又硬又難食,茶又無茶味,應該水多過茶,又細杯,都唔知自己飲緊咩,最尾成杯掉左無飲😖…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享難飲 茶伴 https://s.openrice.com/QrLT0knXK00检举 张贴 评分--味道2环境2服务2卫生--抵食用餐途径堂食
喜出望外 GOGO Rock 2020-11-24上openrice見評語唔錯又新開張就去試下,服務一流,價錢合理而且好好味又大大碟,朋友們一致讚好,我地叫左3個set dinner, 頭盤係煙三文魚好香口,跟住個湯都好飲,主菜叫左牛扒,豬腩肉,同蝦雞扒意大利飯,個意大利飯用龍蝦汁煮個飯好香好好味,值得推介,下次一定再光顧。另外為朋友準備既生日甜品亦好有心思。跟餐送左3個唔同既甜品,3款都好好食,仲送左shooter比我地飲總結係性價比同cp值超高,好啱同朋友慶祝生日。…查看更多+ 3以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享喜出望外 GOGO Rock https://s.openrice.com/QrLT0SY4x00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐日期2020-11-23用餐途径堂食庆祝纪念生日
慶祝生日食蠔之旅 Anchor’s Seafood and Beer House 2017-03-23因為母親大人生日,上網見到正日生日有蛋糕送,而且又有法國生蠔食,於是就book依間野食下。結果都有驚喜,驚喜在於一去到就見佢地個夜光生蠔bar,而且有2種法國生蠔,每次可以拎2隻,個職員開得好快,每次一出去就有得拎唔駛排隊。2種蠔唔同分別在於一種叫長蠔一種叫野生蠔,一隻咸啲,一隻鮮中帶甘味。跟住就係個沙津吧!沙律吧有勁多配料,我平時好鍾意食沙律,配下火腿,配下栗米,再加下啲沙律汁,正呀!仲有三文魚同吞拿魚刺身,火炙壽司,而熱盤有大約十樣,有蒸魚,飯等。另外甜品有movenpick雪榚。總括來講,3百幾蚊有蠔有長腳蟹有movenpick都唔錯。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享慶祝生日食蠔之旅 Anchor’s Seafood and Beer House https://s.openrice.com/QrLT07m4g00检举 张贴 评分4味道5环境3服务5卫生4抵食推介美食法國生蠔沙律吧冷盤movenpick用餐途径堂食