等咗45分鐘,一肚氣 竹園海鮮飯店 2016-11-17一早訂咗枱七點半,早到仲要等咗四十五分鐘,由一開始同我講幾分鐘,到之後話有人埋咗單但唔肯走,佢都無辦法,咁訂枱做乜,餐廳絕對有責任請夠鐘還枱嘅客人離坐,唔係一句無辦法就要訂咗枱嘅人無了期咁等!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享等咗45分鐘,一肚氣 竹園海鮮飯店 https://s.openrice.com/QrLT0zd8K00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食用餐途径堂食
小食有驚喜! 王子麵 2015-12-07 時常經過尖沙咀都鐘意搵啲平價小店,而王子麵係我近期經常幫趁的一家,因價錢喺尖沙咀區算比較平!由於平時一個人通常只能叫一碗麵加嘢飲(強烈推介牛三寶!!!),如果喜歡奶味濃嘅一定要試佢哋凍咖啡!同出面唔同但唔識形容,男友話比較甜但我覺得好正😋😋😋今次同朋友一齊嚟所以可以嗌多份小食,點咗炸墨丸,好驚喜!因為佢面頭有層調咗味嘅脆漿,而且墨丸入面有粒粒墨魚,好有𡁻頭,滿分!p.s.其實佢一碟有六粒,我食咗兩粒先記得影相😅…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享小食有驚喜! 王子麵 https://s.openrice.com/QrLT0DdWc00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
尖沙咀乾淨企理小店 王子麵 2015-06-02尖沙咀區嚟講價錢唔算貴,地方企理光猛加分!點咗牛三寶米粉非常足料,其實女生嚟講係好飽!牛筋,牛腩,牛肚都入味,夠淋,讚👍🏻👍🏻👍🏻凍檸茶亦夠茶味,而且唔會過甜😋😋😋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享尖沙咀乾淨企理小店 王子麵 https://s.openrice.com/QrLT0e84b00检举 张贴 评分5味道5环境3服务3卫生3抵食用餐途径堂食