服務 Y Show Tasty 2022-09-04今次初次體驗,唔錯服務,當中有推介,幫手影下相,個蛋糕唔錯,因為冷氣位置側面吹,火難集中難影到下效果,但整體黎講都唔錯,味道都濃,個湯好香蟹味,服務想象中跟得貼,野食都好快黎到…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務 Y Show Tasty https://s.openrice.com/QrLT0gmv500检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
食用時間 串燒屋 2022-07-12見到openrice寫好評多數都會試一次,結果換返黎相反,第一個爐開得黎預熱都要15分鐘,第二員工得一兩個,落單來回每次十分鐘,出餐時間十分鐘,不過出黎得個爐都未熱未燒到,以為兩個鍾好耐,原來兩個鍾其實只做到半個鍾頭野,當中未食哂冇問要唔要加時,或者過時間係咪要俾錢,我地就唔介意,最後佢係有禮貌吹左幾次,不過我地仲有好多未燒到,佢吹左幾次之後,好主動咁幫你張未燒完既野食掉哂,搞到你燒緊果d都唔好意思再食,過程好尷尬,如果真係加時要錢我地冇所謂,原因你個爐火力太慢,實際黎講用餐時間係半個鍾。下一次都唔會選擇。。。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食用時間 串燒屋 https://s.openrice.com/QrLT0zdwXW0检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生--抵食用餐途径堂食
新鮮 吉壽日本料理 2020-11-18食品有改變,炸野出黎都係熱辣辣,時間入座差5六分鐘未人齊,帶位員有禮貌安排入座,安排得唔錯服務員工都好有禮貌,比之前改變左好多以往,快,但冇質素但而家,員工禮貌多,值得一讚價錢方便中間,野食多選擇,刺新好新鮮 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享新鮮 吉壽日本料理 https://s.openrice.com/QrLT06Gix00检举 张贴 评分--味道5环境4服务4卫生--抵食推介美食刺身冰鎮刺身用餐途径堂食
服務態度 金恆香海鮮酒家 2020-05-26今日落錯左單想食牛肉冇落到想拎張單睇,服務員冇俾,我就話你俾牛肉我,姐姐話牛肉未熟俾唔到,事實我寫錯單牛肉又點會到,講一次唔夠兩個服務員都講,我冇話錯左果碟唔要,只係睇下有冇落單,冇過醒最後傳菜拎出黎,好小飲茶你樓面同我講三個人關我咩事,即刻數行成個場都有十個多人,個個都好唔開心咁,白色衫果d講既野完全冇道理,唔嬲都俾佢搞到火…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度 金恆香海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrLT05VCu00检举 张贴 评分--味道4环境2服务4卫生--抵食用餐途径堂食