驚咖啡 隱啡 2018-07-14點了《夏日限定》Cucumber Latte,聞上來與普通牛奶咖啡無異,飲嘅第一口就有青瓜味湧上來,而且我喜歡咖啡最後有陣回甘味... 咖啡 x 青瓜 - 原來可以咁夾 👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享驚咖啡 隱啡 https://s.openrice.com/QrLT0OaCl00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
Ummmm 不過不失 百利來美食 2018-06-21經過某某介紹終於有時間品嚐一下... 無乜注意到原來係5點半開鋪.. 所以白走一趟。最後終於試到喇.. 招牌小食 - 花膠雞絲素翅 當然預左25蚊唔會好似某某雜誌影落咁多同咁大塊花膠... 味道不錯.. 但就其實有d 似元朗蠔餅鋪隔離個間嘅翅差不多…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Ummmm 不過不失 百利來美食 https://s.openrice.com/QrLT0MVik00检举 张贴 评分3味道2环境3服务3卫生3抵食用餐途径堂食
雖然價錢高但食物同服務一流《有驚喜》 酩鬼居酒屋 2018-06-17意想不到的食物質素!極力推薦大家試下呢間的壽司🍣。佢哋壽司飯不是普通壽司醋飯,而是有點點豉油味嘅飯。對我黎講,唔需要再額外加豉油已經好夠味😋可以不妨點「左口魚」、「芝士玉子」👍🏻👍🏻👍🏻另外,如果叫左黃金卷就唔需要點「芒果沙律」,個黃金卷餡料=沙律,但表面就有一層好厚嘅芝士+蟹籽 😊仲有就係個「沖繩黑糖豬手」好好味!🐷麥蕎麵就無乜驚喜喇服務生態度一流,主動向客人斟水(唔係間間做得到)係就係價錢有點兒貴,但間唔中食下都不是太過份…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享雖然價錢高但食物同服務一流《有驚喜》 酩鬼居酒屋 https://s.openrice.com/QrLT06U4k00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食用餐途径堂食
隱世咖啡店 瘋鳥 2018-06-13在假日很少人會走入長沙灣地區,無意中發現呢間隱世咖啡店... 牛角包🥐👍🏻 雪梨糕餅更令人驚喜,值得推介.. 反而咖啡沒有太大特別..但仍是消閒與朋友聚餐一流之選…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享隱世咖啡店 瘋鳥 https://s.openrice.com/QrLT0VDmk00检举 张贴 评分5味道5环境4服务3卫生3抵食用餐日期2018-06-02用餐途径堂食人均消费$60
拉麵好味·環境優閒 柚屋 2017-12-31誤打誤撞經過長沙灣,見到呢間隱蔽嘅Cafe。以為Cafe一般只提供甜品或西式餐點,點知比到驚喜我🤗 店內以柚子做限定主題,仲有雞扒拉麵,湯底味道濃郁,不錯!仲叫左薑先生的咖啡同埋焦糖咖啡.... 都係好飲架。環境方面好舒適... 我地都優閒了兩個多小時... cosy! …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享拉麵好味·環境優閒 柚屋 https://s.openrice.com/QrLT0zFcM00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生3抵食推介美食薑先生的咖啡用餐途径堂食
想要碟沙律醬姐...... 洗唔洗比氣顧客受 彩晶軒 2017-11-12彩晶軒野食質素唔錯..... 但服務態度就.... 有改善空間.... 話說叫左碟「香芒沙律魚柳卷」.. 本身唔跟沙律醬... 我都知入面係有沙律醬... 但我嘅屋企人想點多少少,入味d... 叫一個侍應問可唔可以比碟沙律醬... 佢話碟野唔跟就唔可以比.... 再問廚房姐姐.... 佢都話唔比得就唔比得...入面都有沙律醬啦.... 其實一碟比豉油碟更細嘅沙律醬係唔係咁貴?呢三條魚柳卷都已經係$27.5,碟沙律醬真係食左你隻「車」?…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享想要碟沙律醬姐...... 洗唔洗比氣顧客受 彩晶軒 https://s.openrice.com/QrLT02tGi00检举 Kurume 點可以比豉油碟更細?一匙羹?2020-06-14 回应 张贴 评分4味道3环境2服务3卫生2抵食用餐途径堂食