奇差 磯の水產 2025-04-19壽司𥚃面嘅飯又硬又鞋又冇味,連基本嘅醋都冇落!刺身唔新鮮,所以每樣魚都一樣味!最恐怖係點左豉油同wasabi都掩蓋唔到果種難食法!另外點左幾串串燒同一碟日式炒菜都好普通!連熱茶都有怪味!埋單仲要差唔多$500,真係連壽司郎都不如,貼錢買難受!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享奇差 磯の水產 https://s.openrice.com/QrLT08QPR00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
完全不尊重老人食客 越男仔 Express 2023-11-06深居簡出的爸媽今天開開心心地專程乘車參觀新商場Airside,殊不知光顧這家食店卻遇上極之不快的經歷!爸媽都不吃牛,但發現購買單上有牛骨湯,於是携單問過究竟。媽媽慣於稱呼女侍應做阿姐,她禮貌地問:「阿姐,請問這牛骨湯是套餐內嗎?但我們不吃牛的。」那位女侍應頓時喝罵我媽:「我不是阿姐,我是小姐!」我媽覺得這稱呼有什麼不對,無故突然被人責罵,感到非常不快和委屈!連後面排隊的一對夫婦食客也覺得女侍應過份,他們不禁問一聲:「那麼怎樣稱呼你才對呀?」女侍應再次表示自己是小姐!媽媽回座位後告訴爸爸,爸爸最後也忍不住再問那女侍應為何老人家也不放過?要難為老人家呢?當下其他侍應都沒有道歉,但媽媽作為一個食客卻無故受氣,原本開開心心的一天就被一個女侍應破壞了!連老人家都不尊重的食肆,真的希望不再有人光顧!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享完全不尊重老人食客 越男仔 Express https://s.openrice.com/QrLT0HzAcW0检举查看之前的留言(4) or#ta67682711 呀老人家個仔女糾纏到今時今日……唉😮💨好心啦!保重身體仲好啊!2023-11-29 回应 imfromhk 老人家大晒咩,明明自己唔啱,你叫慣唔等於人地要接受,仲要寫咁大編,叫人小姐係禮貌,同埋呢編野同食評完全無關😒 2024-01-01 回应 imfromhk 老人家大晒咩,明明自己唔啱,你叫慣唔等於人地要接受,仲要寫咁大編,叫人小姐係禮貌,同埋呢編野同食評完2024-01-01 回应 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
食品質素差,服務更差 帯広はげ天 2017-07-16食品質素丼丼屋仲好過佢,豚肉丼只有醬油味無肉味,配菜是醃製的青瓜和黃芽苩完全無酸味,鐵板蔬菜亦淡而無味。殊不知服務態度仲差!老公叫天婦羅烏冬問我點解無汁點,我就問個侍應,佢竟然指住碗烏冬嘅湯話呢個咪係囉,跟住話你要汁我都可以俾,點知我老公話唔洗時我衝口而出話梗係要啦,個侍應居然好大聲咁問即係要定唔要!之後另一侍應上菜後我老公叫佢收走枱上嘅污糟碟,個侍應竟然完全無反應就行開!究竟呢啲係乜嘢服務態度呀?!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食品質素差,服務更差 帯広はげ天 https://s.openrice.com/QrLT00IOh00检举 Anncheng45 服務態度差2018-11-04 回应 张贴 评分1味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径堂食