咩服務態度? 四哥台式雪花冰專門店 2012-07-22從未試過去食野係咁受氣!同3個朋友做完運動去呢間野食甜品因為做完運動唔太餓關係4個人叫3客雪花冰share叫個陣已經問左個哥仔有冇問題 因為佢寫住每人minimum要食15蚊..問左食夠60蚊就okay (而我地叫左140蚊野食)好喇..同佢講話想要4個bowl share雪花冰因為有男有女..d冰溶左好難share架嘛 佢話冇得提供..fine你一句duck埋黎..算數!!問都唔肯俾 離晒大譜如果4個日想share糖水唔知點share呢,真係搞笑好喇..岩岩食完傾左10分鐘計就有個金毛走埋黎大大聲"食完唔要喇嘛..同你收左佢!"見佢好似做得耐d..又問下佢啦點解唔俾bowl人share喎當反映下意見佢好風趣喎,同我講"你用個spoon未share到囉!"我就問佢咁易溶d冰 又食下呢隻味隻spoon又差落等二隻味到未搞到d冰好怪佢就話喇 "唔想你地d人share呀"嘩..咩事呀,4個人食百四蚊甜品我唔覺得有咩問題 況且叫之前已經問清楚!!你都係寫每人最底消費15蚊渣喎你咁講不如寫限住每人叫一樣野食喇 咁大家都知咩事跟住就超住我行去第二度抹枱 我話問下姐唔洗咁大反應呀佢又塊面紅晒大聲咁話 "唔知咩咩咩d人食完又唔走"大哥 食完坐左10分鐘都冇 何況你門口當時搵個客都冇!EQ咁底咁"坦白"既人都有..笑屎我喇你背住d客話人坐得耐..fine..但重要當住d客講出黎真係第一次見當時幾枱客都聽到收銀個女仔 我估似係老闆同我講左幾次唔好意思仲俾番個9折我但唔明點解可以容引到佢既伙計咁對客...食物方面呢間野個bailey雪花冰唔錯!可惜有個咁既串嘴做侍仔..我睇番樓下既comment都有提到呢間野好興趕客大家去食小心!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享咩服務態度? 四哥台式雪花冰專門店 https://s.openrice.com/QrLT0N4eY00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食用餐途径堂食