高質新鮮手做點心店 粵點軒 2024-09-01知道呢間新餐廳最近開咗,所以過嚟試餐廳闊落新淨,都坐得幾舒服叫咗職員推介嘅蒸鱔,嚟到之後就連唔食鱔嘅,我都覺得好好食最後成功爭取到一舊其他已經俾男朋友食曬可想言之幾好食其他點心都好出色,燒賣用料食得出有誠意。甜品食咗沙翁同楊枝甘露,楊枝甘露非常出色!除此之外,佢哋嘅辣椒醬亦都令我一試難忘後尾先知原來係自家製…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享高質新鮮手做點心店 粵點軒 https://s.openrice.com/QrLT0ywCh00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食蒸鱔用餐途径堂食
㕑師掛住同女同事傾計俾錯外賣 美好 2024-08-06前2日收工去買外賣,等左20分鐘。攞到個外賣反屋企,發現俾錯左。等個20分鐘見到個廚房掛住同女同事吹水,好明顯就係掛住傾計搞到俾錯野。搞到要攞個外賣落去換,搞左40分鐘先有得食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享㕑師掛住同女同事傾計俾錯外賣 美好 https://s.openrice.com/QrLT0VvLL00检举 张贴 评分--味道2环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食
女員工態度極差在店內叫囂 味道樂居酒屋 (河內道) 2024-02-01女員工態度極差午市時段安排入座後,發現可能因為天氣潮濕,餐廳的角落有臭味。要求換座後,一名年老很高的女員工在店內大聲叫囂。不滿我們要求換座,還當面指責年輕的員工不應答應要求換座。態度惡劣,明明有空位,女員工還叫店外的客人等候,說要食就等下先!。全餐廳都聽到!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享女員工態度極差在店內叫囂 味道樂居酒屋 (河內道) https://s.openrice.com/QrLT07dfG00检举 samitone 極度同意2024-02-24 回应 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
過期格仔餅 第一城冰站 2022-10-27前幾日去買格仔餅食我一俾完錢,啲員工就俾咗一個已經整定同包好咗嘅格仔餅俾我。心諗都算啦我問可唔可以多花生醬,個女員工同我講:「全部都咁多醬㗎!」我果下真係火都嚟,你唔係新鮮整俾我都算,我話想多花生醬,佢完全唔想理我,個態度仲要覺得我好似好煩咁。呢間雞蛋仔其實我由幼稚園食到而家都20幾年。真係越做越差以前可能好多人買,所以多數都係新鮮整。咁我都明白依家係冇乜可能新鮮整,但係起碼你唔好俾一個放咗好耐嘅我,態度仲要咁差。啲女員工全部都好惡,態度又唔好。我唔會再幫襯如果大家想食放咗好耐嘅格仔餅就歡迎幫襯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享過期格仔餅 第一城冰站 https://s.openrice.com/QrLT04HH600检举 张贴 评分--味道2环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食