珍珠係外星人 差評 不要對我尖叫,日常茶間, (利舞臺廣場) 2024-07-15今次夜晚去買19:45就冇窩夫🙄🙄算 咁我叫野飲服務態度差到爆掉野太力到 發脾氣咁似我阻住你收工咁🙄🙄都算 我都未見過透明嘅珍珠係外星人黎食落去吾熟🙄🙄硬到都吾知員工有冇飲自己舖嘅野58蚊買杯吾熟珍珠嘅野飲吾會想再買🙂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享珍珠係外星人 差評 不要對我尖叫,日常茶間, (利舞臺廣場) https://s.openrice.com/QrLT0mlyg00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
好食 五嫂石磨腸粉 2021-11-04Openrice落單夠鐘就行過去攞已經買過N次次次都覺得好好食而且我一定會攞多包豉油咁樣先夠而且咁樣先會好食如果熱食仲好食不過凍左都好好食做早餐真係一流會再去食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好食 五嫂石磨腸粉 https://s.openrice.com/QrLT08ML000检举 张贴 评分5味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食雞蛋瘦肉腸用餐途径外卖自取
外賣 SHAKE SHACK (新城市廣場一期) 2021-10-20一直都好想試下呢間野係米真係咁好食,今日終於試左佢嘅薯條🤣,而且係外賣,本身好擔心佢D薯條會淋矖好似x記咁,點知攞到翻屋企好驚喜,佢只係涼左,吾係淋到難食咁,而且佢嘅芝士醬外賣係勁多,下次可以試下當食😊…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享外賣 SHAKE SHACK (新城市廣場一期) https://s.openrice.com/QrLT0IXj000检举 张贴 评分5味道4环境5服务4卫生3抵食用餐途径外卖自取
高質 L.D.K. by Ufufu Café (新城市廣場) 2021-10-20今日經過就想試下,本身見到冇咩人等位 而為好快,咁晚飯時間,等左半個鐘就可以入座,入座前已經準備好水同餐牌放係枱到。等左一陣D野食都好快就黎到,野食真心吾錯,下次都會再去😊 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享高質 L.D.K. by Ufufu Café (新城市廣場) https://s.openrice.com/QrLT0HXj000检举 张贴 评分4味道5环境4服务5卫生4抵食推介美食牛肉壽喜燒烏冬吉列豬扒蛋包飯芝士菠菜餃子用餐途径堂食
泰國午餐 金不換泰國餐廳 2021-08-14行下行 經過金不換泰國菜 見門口冇人排隊 就入黎試下生菜包-味道比較咸 -量會比較少辣椒膏炒蜆-殼比更多-汁好多,好惹味-迷你拼盤(春卷,蝦餅,香葉雞)-香葉雞比較柴-金邊粉-酸酸甜甜,幾好味大致上不過不失 冇咩特別…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享泰國午餐 金不換泰國餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0ehqz00检举 张贴 评分4味道5环境3服务4卫生2抵食推介美食花甲用餐途径堂食
好食 一品雞煲火鍋 2021-08-12第一次同朋友去食一品6點冇咩人 walk in吾洗排隊好快就可以入坐但係用電話落單 吾知點解落吾到單一直出現冇法落單 請通知員工員工都好快咁過黎去解決最後都係填紙仔落單叫左一隻惹味雞煲 多汁 微辣好夠味 可能因為多汁 食到最後有少少咸但係都好好食 食完雞就打邊爐加左湯落去都冇話好似雞油加水打邊爐嘅感覺一直打邊爐嘅過程 都冇點豉油個D完全係有味但係令我最驚喜係有勁大杯嘅凍檸茶一大杯 夠飲一餐下次會再光顧想試下其他雞煲嘅味係點…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好食 一品雞煲火鍋 https://s.openrice.com/QrLT07BKz00检举 张贴 评分5味道5环境4服务4卫生3抵食推介美食惹味雞煲大檸茶麻辣秘製鷄煲「一隻」響鈴用餐途径堂食
員工態度差 歇腳亭 (廣福道) 2021-08-12咁岩經過sharetea 心血來潮買翻杯買左2杯野飲 我吾記得講少糖個D我一落完單就即刻講翻 吾好意思 想要少糖個D點姐收銀員工用吾好嘅態度講下次落單前講 仲要勁西心唸 下 我只係吾記得左講有需要態度咁差點解員工吾係落單嘅時候問客人洗吾洗少糖少冰🤔咁嘅服務態度 就算好飲都吾想去再光顧個間分店 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享員工態度差 歇腳亭 (廣福道) https://s.openrice.com/QrLT0tEGz00检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
服務太態差 翠華餐廳 2019-05-28今朝經過翠華咁買個外賣,咁我係坐係個到等啦。我42分落左單,一直坐到52分,店舖人吾多。咁我就周圍望下啦。佢一入門口有張枱,就咁放係個到,吾會叫號又或者通知你一聲,淨係放係個到。下次吾會再黎呢間食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務太態差 翠華餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0ynYQ00检举 张贴 评分--味道5环境1服务5卫生--抵食用餐途径外卖自取