又試圖下新嘢 串串居 2018-04-15啱啱經過佐敦,唸起肥嘟嘟嘅肥仔,於是又走了串串居,果然又有好介紹:墨汁豬肉腸、燒汁田雞、燒汁安格斯牛、燒菠蘿.....全部都係新推出嘅嘢黎架!試完真係好好食😆😆😆😆肉汁豐富,美味可口,仔女食完又再添食,服務一流,聽聞一家人出來幫手,有人情味勁好😁食完返尋味😋😋😋串燒好得😋😋肥嘟嘟你係得👍🏻👍🏻👍🏻加油呀!…查看更多+ 6以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享又試圖下新嘢 串串居 https://s.openrice.com/QrLT0vIOk00检举 张贴 评分5味道4环境5服务4卫生5抵食推介美食蜜汁豬肉腸、燒汁田雞用餐日期2018-04-15用餐途径堂食用餐时段晚餐相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记平靚正
平靚正 串串居 2018-04-02一家四口行完街揾D嘢食醫下肚見到有個超級肥嘟嘟嘅後生仔揸住個餐牌行過我哋度,佢態度友善而且又好有禮貌極力推介間鋪頭!我對仔女見到佢好搞笑於是入咗鋪頭食嘢啦。極力推介三重芝士焗蠔、燒白鱔、一口芝士、燒年糕、炸燒賣、炸蠔、燒羊架、串燒雞肉,肥嘟嘟講到咁好味我哋就咁試吓啦⋯⋯果然真係好好味仔女食到唔停口!仔女之後再問肥嘟嘟哥哥蜜糖雞翼同煙肉腸仔好唔好味呀?肥嘟嘟哥哥就話啦梗係好味啦,我有份醃製㗎!肥嘟嘟哥哥講嘢幾風趣,我仔仔於是食咗碗叉燒拉麵同埋燒魷魚,小朋友食完即刻同 肥嘟嘟哥哥講👍🏻👍🏻👍🏻肥嘟嘟哥哥問我哋食物質素怎樣?我哋話平、靚、正小舖來講值得一試👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻肥嘟嘟哥哥你係得嘅💪🏻💪🏻💪🏻…查看更多+ 6以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平靚正 串串居 https://s.openrice.com/QrLT09Fuj00检举 张贴 评分5味道4环境5服务4卫生5抵食推介美食三重芝士焗蠔、一口芝士、燒白鱔、燒羊架用餐日期2018-03-31用餐途径堂食用餐时段晚餐相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记又試圖下新嘢