朋友聚餐之選🤓 泰好味 2024-11-02有一日去到朋友屋企大家都成日好想食泰國菜但又唔想食到成身油煙味就揀咗外賣,呢間泰國菜性價比高嗌左 :金邊粉菠蘿炒飯馬拉盞通菜芒果糯米飯泰式豬頸肉假日落單都好快到,抵讚👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享朋友聚餐之選🤓 泰好味 https://s.openrice.com/QrLT00k1N00检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生5抵食推介美食泰式豬頸肉芒果糯米飯用餐途径外卖自取
滑滑雞🐥 西貢金雞海南雞 2024-11-02嚟到九龍城唔好淨係食泰國嘢啦見到鋪名叫金雞,緊系食‘無骨 雞’今次仲比到全翼😍so lucky!!!聽聞有d人會專程黎買外賣等我都試吓啦嘩😳唔系講假喎 雞好滑好夠味,啖啖肉仲要比3種獨立醬汁咸、辣、薑蔥要咩味有咩味😋😋😋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享滑滑雞🐥 西貢金雞海南雞 https://s.openrice.com/QrLT0zszLm0检举 张贴 评分4味道4环境5服务3卫生3抵食推介美食無骨海南雞$57用餐途径外卖自取
有驚喜❣️ Polaris 2024-10-29服務態度好好 當日店內人手不足店員都好好耐性 好用心服侍每枱客豬肋骨好入味 煮到好入味 肉質好腍份量好足料 男人胃口都食唔晒🤭貓耳朵意粉🍝值得推薦入口啖啖都夠醬汁 好juicy 唔系間間cafe 都有呢道菜式所以我見到即嗌果然無令我失望😍餐湯真材實料,聽講餐湯係會每日唔同連假日都有套餐嗌 抵 !值得試嘅一間小店!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享有驚喜❣️ Polaris https://s.openrice.com/QrLT0sRyhW0检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食蕃茄餐湯用餐途径堂食