服務態度欠佳 Homy Cafe 2020-06-19之前聽過好多好評,今日特登同朋友來試兩點鐘入座時已表明有三個人,仲有朋友黎緊我地先叫左兩杯飲品同小食,已要求留低餐牌但侍應仲不斷收走餐牌…重點係,我地坐到三點半,另一位朋友都未到齊佢已經話截左單唔比再order問多兩句就話今日早左截單😒唔明點解侍應收走餐牌時又唔講清楚,搞到我要臨時臨急再轉餐廳等朋友😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度欠佳 Homy Cafe https://s.openrice.com/QrLT0Iaev00检举 张贴 评分--味道2环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食
唔抵食! 霸王川莊 2019-10-22我地一行八人去左食晚飯,叫左一個六人餐另外再嗌左一個炒飯、兩個紅油抄手及一個炸饅頭落單時侍應表示其中一個鴨既菜式轉左做烤鴨,本來我地都不已為已,點知上菜後發現烤鴨係極似翻炸再翻炸!又咸又乾咁☹️最後埋單連加一茶錢要$27xx😭結論係叫餐係十分之唔抵食😤我地一行八人去左食晚飯,叫左一個六人餐另外再嗌左一個炒飯、兩個紅油抄手及一個炸饅頭落單時侍應表示其中一個鴨既菜式轉左做烤鴨,本來我地都不已為已,點知上菜後發現烤鴨係極似翻炸再翻炸!又咸又乾咁☹️最後埋單連加一茶錢要$27xx😭結論係叫餐係十分之唔抵食😤…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔抵食! 霸王川莊 https://s.openrice.com/QrLT0FOis00检举 张贴 评分2味道4环境3服务3卫生1抵食用餐日期2019-10-18等候时间5 分钟 (堂食)人均消费$350 (晚餐)
有名無實 爵士拉麵 2019-04-04住左粉嶺幾年聽人講得多,但一次都未食過,今日終於去試下喇~Order左一碗 小辛味增叉燒拉麵(小碗)湯底幾好味,又唔會太咸有辣味叉燒好足料,係自家製,好入味但除左叉燒,一片紫菜,少量蔥花同芽菜就無其他配料而麵條質地就似味精拉麵果類的低質拉麵咁... 好失望而且小碗真係好小碗... 女仔都只係剛剛夠飽餐牌上面各款拉麵分得好散,如果作出改善增加配料(例如少量粟米及半隻溏心蛋就更好)總結:價錢偏貴,無論小食定拉麵都比較貴... 質素一般... 無下次😕…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享有名無實 爵士拉麵 https://s.openrice.com/QrLT0fpap00检举 张贴 评分2味道3环境4服务3卫生1抵食用餐日期2019-04-04用餐途径堂食人均消费$70 (晚餐)