超級失望 水剌間 2024-12-27之前食過幾好食,所以今次再嚟,今次叫咗三樣嘢1)雪花牛肉2)牛骨湯3)醬油蟹個牛肉同上次差勁遠,上一次勁好食,睇吓張相就知道爭幾遠。食完返屋企搭緊車已經肚痛,一定唔會再嚟👎🏾…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超級失望 水剌間 https://s.openrice.com/QrLT0qYjP00检举 张贴 评分2味道3环境3服务1卫生1抵食推介美食牛骨湯$138用餐途径堂食
海鮮夠新鮮都係清蒸最好😋 海里鮮蒸氣石窩 2015-12-25因為今日係平安夜,亦係家姐生日,我地就黎左海里鮮慶祝,今次係第二次黎食,一行7人。第一樣我地叫左賴尿蝦,好大隻好新鮮,上檯果時仲係旭緊,放落蒸蒸爐嘅時候都覺得有d殘忍,不過真係好好食之後仲叫左蠔,蟶子,象拔蚌,蝴蝶蜆蠔同蟶子都係好大隻,我就唔係特別鐘意食大蠔,覺得細少少嘅反而好食d,不過屋企人鐘意就照叫啦。大蟶子好鮮甜,相比起賴尿蝦,我更鍾意食蟶子,因為唔洗剝殻就可以享受到果份鮮味。另外仲有蝴蝶蜆亦都好有鮮味,其他地方好少見,值得一試。食完海鮮之後,蒸爐下面係粥底,所有海鮮嘅精華都混入左d粥入面,食埋碗粥真係大滿足埋單價錢不算平,但出街食海鮮呢個價錢都合理,加埋平安夜同家姐生日,食得開心就得…查看更多+ 5以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享海鮮夠新鮮都係清蒸最好😋 海里鮮蒸氣石窩 https://s.openrice.com/QrLT0Sfuc00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生3抵食推介美食蝴蝶蜆用餐日期2015-12-24用餐途径堂食用餐时段宵夜庆祝纪念生日