職員服務好細心 美心西餅 (大埔墟站) 2024-01-20今日跑完步馨合合,唔想食飯,所以決定去買Cheese cake 同切餅,估唔到係,職員好好比個盒我,仲提我小心攞,避免啲餅跌倒,臨走仲提放雪櫃(不過最後我無放到所以食落真係差啲)…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享職員服務好細心 美心西餅 (大埔墟站) https://s.openrice.com/QrLT0m2XG00检举 张贴 评分--味道4环境5服务4卫生--抵食用餐途径外卖自取
不會再光顧 九記餐廳小館 2019-07-15聽同事講近期都會在這間餐廳叫外賣午餐, 今日我無帶自己Lunch Box, 雖然自己之前叫開另一間外賣, 但今日因為同事推介, 所以就試下. 落單叫左個快餐B, 叫沙丹豬扒飯, 加一杯凍飲, 一共 42 元, 送餐時間可以, 但打開飯盒發現落差好大, 一小塊豬扒, 一條煙肉, 沙丹汁, 少許飯, 味道不過不失問題在於份量, 其他元朗的外賣餐廳, 不須 40 元, 但份量總是滿滿的, 餸多飯多, 但這間食完後, 只能叫剛剛可以頂肚餓...十分失望, 不會再光顧!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不會再光顧 九記餐廳小館 https://s.openrice.com/QrLT0ulCq00检举 张贴 评分2味道--环境2服务2卫生1抵食用餐日期2019-07-15用餐途径外卖送餐
請這間餐廳退出香港市場 肯德基家鄉雞 (KFC) 2011-09-30 最想講ge係佢ge食物質素, 但想連貫d, 咁由係佢門口睇佢d banner 開始講!!諗住係新達廣場食晚飯, 行過呢間 KFC門口見到個BANNER 印住個皇牌鴛鴦焗飯GE圖, 一邊白汁雞皇同一邊茄汁雞柳GE模樣, 加件葡撻同杯汽水, 感覺豐富又惹味...即入去買呢個餐堂食, 買完先發覺佢有高枱, 矮枱, 高枱已比人霸晒, 要去矮枱...個矮枱同張椅係超級唔成比例, 椅高過枱, 要彎晒身食, 好唔舒服, 未見過呢種咁差GE設計食完葡撻見到附近有高枱, 即刻轉過去...到食個焗飯...咩黎架...全個飯先得一小塊雞肉, 其餘都係飯, 汁, 一兩塊小番茄皮, 三四舊雞蛋...食到一半已經唔想食, 走人!!!!!唔係比唔起$$, 但同一個價錢 (佢個餐$29.8), 係任何一間餐廰, 都唔會比呢D料個客人, 好侮辱...定係美國商家以為: 中國人只係會食米?? 大家想食雞, 選KFC係無可厚非...但係食佢D飯, 希望大家考慮清楚, 係我GE肺腑之言...…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享請這間餐廳退出香港市場 肯德基家鄉雞 (KFC) https://s.openrice.com/QrLT0C8iX00检举 张贴 评分1味道2环境3服务3卫生1抵食用餐日期2011-09-30用餐途径堂食人均消费$29 (晚餐)