2019-05-10 935 浏览
我在银河一路行一路行,都揾唔啱食咩,揾得啱嘅又因为五一劳动节,已经冇晒位。突然间再经过大仓酒店,其实已经想过去睇几间餐厅,不过都唔啱食,所以系当我”再”经过嘅时候,见到个女仔旁边有个Menu写住轻食,望一望餐牌,系呢度啦。个个都入餐厅食,所以冇留意呢度,都以为系普通饮咖啡茶嘅大堂吧。所以我坐低嘅时候虽然系食饭时间但系得我一个。呢度嘅服务生都好有礼貌,又friendly。系张枱唔系几舒服,因为下面一条条嘅铁枝放唔到脚入去。竟然一百蚊左右可以食三款鱼生,以为会得两片同埋好薄?答案系完全相反。唔知佢嘅鱼生系咪有上面嘅高级日本餐厅攞落嚟,质素十分有水准,除咗赤身比较冇灵魂,但很新鲜,另外两款都好得。鳗鱼饭就稍为普通一点,鳗鱼香口,近皮位富弹性。 米饭还可以,没太大感觉。不过呢个饭都系一百左右,仲要响酒店,实在系好抵。