2021-01-02 282 浏览
如果你话议事亭前地𠮶边好多人,吾想同人迫,又或者怕揾到都无位坐,甘我俾个小见议大家,过返对面马路教堂,侧面条小斜路,𠮶度有间西餐厅,佢扁向食意粉,店内细细,但食物都吾错,位置不多,地方不算大,坐位4-5张,两口子,啱哂,,,不过又甘讲,佢地通常都做外卖多,当然,佢都欢迎你坐底啦你见佢地俾你都系外卖款,今日呢个餐,有波菜汤,有盒意大家蕃茄大虾意粉,仲有杯伯爵茶奶茶,吾好睇盒意粉细细,食完都觉饱,味道吾错啊,蕃茄味系清新,吾系浓味酱𠮶只,意粉质地煮得恰到好处,爽身,又吾硬,至于虾(称不上大虾),也不错,弹牙,吾识形容嘅,你食落口都知,新鲜嘢尼wor,至于𠮶汤,ok吖,也不错,全部都系即整,最后来杯伯爵茶奶茶,一面饮一面同店员畅谈一番,一个下午,好快过。今日我堂食,但佢地外卖嘅包装就实在太称心,何解称心,𠮶盒装外卖意粉,你可解开后,佢可以变成只碟食物种类都多,下次尼,试埋其他

食物种类都多,下次尼,试埋其他

2021-01-02
用餐时段