2019-11-30 299 浏览
我好锺意食咖喱,呢间Michelin one star印度餐厅价格相宜,本来第一日已经想试但系佢哋中午净系做buffet, 我同朋友都唔想食buffet, 所以嚟到澳门最後一晚先决定去试。之前上网都睇过推介,大概知道自己会食啲乜,服务员都好细心推介,仲介绍新出嘅cocktails. 我成日都眼阔肚窄,成日以为会唔够食结果食唔晒打包。因为印度野始终都比较重口味,愈食就觉得越腻,所以叫适量就够啦。Avocado salad同dessert卖相真系一百分,salad食落都几特别几好味。咖喱方面好惹味,真系应该叫碗饭捞咖喱汁。但系cocktails方面比较令人失望,唔好饮。