2015-10-02 2680 浏览
其实住附近, 呢一间系经常要等位有几次系咁走去WALK IN 都无位今次好彩, 有位, 但得BRA 枱, 因我大左肚一个企收银位的男人, 似系老板, 都问我介唔介意, 坐唔坐到?我就话无问题, 都坐到入去坐左睇左阵MENU点知职员安排另一张枱俾我地跟住杯茶, 想帮我换杯水其实呢D 少少的安排, 我已觉得好窝心跟住点野食, 职员误左个我地点一个剩乌冬放落去寿喜烧个锅入边煮埋来食其实我地只想叫剩汤乌冬食职员都唔怕麻烦, 帮我地拎去换跟住想点限定小食, 有个系野菜, 差一行之隔熟同生的分别, 我问职员时指错位置职员就话:你唔系唔食得生GA 咩?其实所有职员真系好细心, 不得不赞他们讲返野食, 除左汤乌冬, 仲有寿喜烧,太卷, 盐烧鲭鱼,芝士烧草菇,芝士烧鸡肉丸寿喜烧个肉真系几好食~2次都食到我肚里BB 有反应可能咁桥, 不过我同老公都觉得好食其他...串烧呢间系几多款, 又做得快, 同埋好味今次食个芝士鸡肉丸同草菇, 唔会话烧到干晒, 食落口仲有少少JUICY~好味揾日再去食过~
其实住附近, 呢一间系经常要等位
有几次系咁走去WALK IN 都无位

今次好彩, 有位, 但得BRA 枱, 因我大左肚
我就话无问题, 都坐到

入去坐左睇左阵MENU
点知职员安排另一张枱俾我地
跟住杯茶, 想帮我换杯水

其实呢D 少少的安排, 我已觉得好窝心
其实我地只想叫剩汤乌冬食
职员都唔怕麻烦, 帮我地拎去换
剩汤乌冬
跟住想点限定小食, 有个系野菜, 差一行之隔
熟同生的分别, 我问职员时指错位置
职员就话:你唔系唔食得生GA 咩?
其实所有职员真系好细心, 不得不赞他们

寿喜烧个肉真系几好食~2次都食到我肚里BB 有反应
可能咁桥, 不过我同老公都觉得好食
其他...串烧呢间系几多款, 又做得快, 同埋好味
好味

揾日再去食过~