2017-04-24 976 浏览
话说上次赖生同屈小姐黎到居然摸门钉,今次查清楚晒佢个营业时间,一到澳门就即时拖住屈小姐杀上黎!好彩皇天不负有心人,佢开左啦!仲要系岩岩开果只!生煎包都即时整紧,即系又有新鲜野食啦!原来呢间系一间地道小店黎,主要经营外卖,店内得1张Bar枱形既物体可以容纳到最多4个人坐嫁咋,而所有order都即叫即整,但生煎包当然会煎定一批啦,但一批数量唔多,一个煎Pan左右啦,佢煎既时候都好有技巧嫁,所以成品都好脆!我地有幸目击全程,比D相比大家睇睇先⋯老板娘就系用呢个煎pan煎生煎包嫁啦,仲会不时左摇右摆,务求令生煎包既全个底都咁脆一次就系煎咁多嫁啦,一客4粒,有买趁手⋯迟左要等下一批啦1) 生煎包:⭐️⭐️⭐️⭐️不枉我地落住雨都黎探佢先,虽然唔算得上完美,但成品都算系唔错!因为老板娘好用心煎,所以底部呈现金黄色,食落好热同超脆口!不过呢~ 虽然汤汁够多,但系唔够鲜甜,而且折位厚左DD!不过整体上都算出色!行开三盏灯,除左食缅甸野既另一好选择#食到啦食到啦#去每个地方都要食生煎包#新鲜出炉最好食#美食拯救一切#落雨姐,有野食驶乜怕

我地有幸目击全程,比D相比大家睇睇先⋯
一次就系煎咁多嫁啦,一客4粒,有买趁手⋯迟左要等下一批啦
上海生煎包
1) 生煎包:⭐️⭐️⭐️⭐️

不过呢~ 虽然汤汁够多,但系唔够鲜甜,而且折位厚左DD
!不过整体上都算出色!行开三盏灯,除左食缅甸野既另一好选择

#食到啦食到啦

#去每个地方都要食生煎包

#新鲜出炉最好食

#美食拯救一切

#落雨姐,有野食驶乜怕
2017-03-19
上海生煎包