点解黎到澳门都要食雪糕? 仲要系 gelato? 究竟有咩咁特别? 其实我地系冲住佢个米芝莲推介而黎!! 咁一定要试下啦!佢位于大三巴附近, 好易揾到架咋! 入到去, 见到好多只味, 即刻心心眼, 好多味都想试呀!呢间好大方咁比我地试咗几只味, 等你试清试楚先决完买边只, 唔洗食食下后悔嘛! 我地试咗几只味之后就决定咗买豆腐味🍦同香蕉榛子味🍌! 佢啲雪糕都几幼滑啲味道都好浓郁, 甜得黎又keep 到佢食材嘅味道!另外佢最出名系柠檬车露, 酸酸地几开胃, 而眼见亦都系最多人叫嘅一款!当我地叫完之后先发觉, 隔离有间卖gelato嘅都系米芝莲推介架! 试过只绿茶味都唔错, 不过啱先食完杯食唔到第二杯喇😭

, 好多味都想试呀!

2017-12-29
外卖自取