2024-05-04 186 浏览
呢个自助早餐,早前见不少youtuber 推介,亦系今次book 巴黎人的嘅重点推介,因为佢系号称最豪华嘅自助早餐,里面包括有龙虾嘅但好奇怪就算系住客都系没有特别优惠。朝头早食龙虾就真系未试过啦。现煮的菜式有龙虾,亦都有芝士扇贝和一个老鸽炖汤。虽然每次只可以order一款但系无限次order嘅。 下单后亦好快上菜。蒜蓉龙虾系唔错嘅,我都order咗多一次,扇贝就一般,炖汤亦都非常之不错。饮品种类选择多,比较惊喜就系有即开嘅原个椰青。面包,denish 等都系好好味,比较推介嘅就是egg Benedict。三文鱼刺身非常新鲜,热盘选择都非常多,一般早餐类,粥粉面饭都有。另类一点,早餐居然有雪糕食。由于系早餐时段,人流多,枱与枱之间比较密,亦都几嘈吵。环境同摆盘系非常之靓嘅。尤其是摆面包的旋转木马真系打卡热点虽然价钱,以早餐来说,真心几贵,但绝对值得一试
但好奇怪就算系住客都系没有特别优惠。

朝头早食龙虾就真系未试过啦。

饮品种类选择多,比较惊喜就系有即开嘅原个椰青。

由于系早餐时段,人流多,枱与枱之间比较密,亦都几嘈吵。

环境同摆盘系非常之靓嘅。尤其是摆面包的旋转木马真系打卡热点
虽然价钱,以早餐来说,真心几贵,但绝对值得一试

2024-03-04
$350 (早餐)