(非会员)
2009-10-21 30 浏览
之前去澳門食過好多次﹗對呢間店一直都好滿意﹐翅夠足料﹐價錢又合理。今次專誠帶兩個朋友黎幫襯﹐由於之前食左D野﹐所以打算四個人叫兩煲。打算叫一煲$80﹐一煲$70。點知$80蚊果煲就話冇 (我黎左五次都係冇)跟住諗住叫兩煲$70﹐點知個男人話兩煲唔夠四個人分﹐叫我地叫夠四煲。我地已經同佢講左三次﹐我地食左野﹐叫四煲會食唔晒。跟住佢竟然可以同我地講﹐如果我地叫兩煲﹐D翅唔夠食﹐驚我地出去會唱衰佢。跟住我地問佢咁每人係咪一定有最低消費﹐一定要叫一煲先﹐佢又話唔係﹐於是我地咪都係決定叫兩煲share黎食。之後佢行開左﹐隔一陣又行返黎﹐係咁講返之前既說話(兩煲唔夠分四個人)。最後我地覺得真係比佢搞到咩mood都冇晒﹐冇叫任何野就走左。講真﹐咁既服務態度﹐我咪一樣會出去投訴佢。真係好唔滿意﹐幾好食都好﹐以後唔會再幫襯。

打算叫一煲$80﹐一煲$70。

點知$80蚊果煲就話冇 (我黎左五次都係冇)

講真﹐咁既服務態度﹐我咪一樣會出去投訴佢。

真係好唔滿意﹐幾好食都好﹐以後唔會再幫襯。