2013-07-16 290 浏览
有时候, 出面条街热辣辣, 屋企人有事唔得闲煮饭; 又或者想系屋企他他条条,睇住电视坐系sofa叹冷气,依个时候有咩好选择? 我会推介大家试下「鲜味市场」。鲜味市场系一间外卖自取的日本料理店(不设堂食)。入到去会有己经提前整好个拼盘, 或者定食即时购买, 当然就会平D, 如果你有特别要求, 或者那些拼盘不合心水, 也可以即场叫师傅按你要求做。我会建议大家如果点15件以上的拼盘,为左可以节省等待时间, 可以先上网或去他们店里拿一张他们的点菜纸,然后打电话叫他们做,咁就可以悭番唔少等既时间。价钱方面, 寿司都维持MOP 10 左右一件,味道方面唔驶担心,绝对信得过。卫生方面我认为中上吧, 我也不敢讲很好,始终街边铺。 如果想食外卖寿司, 又唔想食10蚊4件的话,鲜味市场系你既不二之选。

寿司拼盘 (26件)
2013-03-13
等候时间
30 分钟 (外卖自取)
寿司拼盘 (26件)