2018-04-21 2452 浏览
舖头位于大三巴左近,都预左系做游客生意,但谂住攞得米芝莲应该唔会咁离谱啦~点知都中招,又或者系我唔识欣赏啩。位置好偏僻,舖头好细,所以要搭枱,同埋侍应会喺你一入舖就企喺隔离问你想食咩 (好有香港澳牛feel)问题并唔系出于食物方面,明码实价,餐牌喺墙及枱面,面食廿几蚊起,全餐净𩠌小$50,中$9x,大$148。由于我比较贪心想试多啲款式,就叫左个细全餐。。。咁豆腐系招牌货,又真系够滑嘅。。。其他𩠌就一般啦…不过价钱唔贵所以都接受到。问题出于哪呢?就系饮品啦…本来我想叫支装维他奶,咁侍应话有,有豆奶。。。咁我以为一样,到上枱佢话先话只得自家制豆奶。咁我觉得算啦~差唔多啫。饮落冇豆味,同超市卖嘅pre~pack装冇分别。。。都算啦。一直佢都冇俾单我,都算,可能见太多人搭枱唔够位啫。。。点知到埋单,先知支豆奶要$24支。。。贵过所有饮品包括支装啤酒。再望下个餐牌,豆奶系盖住嘅,咪即系明呃游客?但我都算半个当地人呀~怪就怪自己冇问清楚豆奶几钱同问佢地攞单,奉劝大家想试就要留意啦

由于我比较贪心想试多啲款式,就叫左个细全餐。。。

豆浆

全餐 ~ 小