2023-02-03 5948 浏览
某旅游网卖澳门酒店自助晚餐$315连加一,到底会有乜嘢食?🦪生蚝排队一次拎三只,蚝味淡肉瘦,冻青口无味。🍣刺身一开始连三文鱼都无,得八爪鱼鲷鱼吞拿鱼,鲷鱼完全无鱼味,其他寿司竟然求其洒肉松、沙律酱喺面,见到都唔开胃,得啖笑。🥗沙律款式较多,因为最平,但腌萝卜又当一碟,腌青瓜又另一碟,所以真正会食嘅唔算多。🍖全晚最高质系烧烤肉类,脆皮烧猪肉卷几好食,其他烤薯仔烤蔬菜都不错。烧烤档水准明显较其他食物高。🥣冬荫公汤好难饮,似用水开出嚟再加冬荫公味,完全唔香,好耐无饮过咁难饮嘅汤。中汤煲莲藕正常,可以一试。🍨甜品普普通通,最好食朱古力挞,用嘅朱古力唔cheap,但好快无晒。奶冻无奶味,其他蛋糕多数唔系奶油蛋糕,例如carrot cake、杏仁蛋糕等,要睇你本身钟唔钟意呢类蛋糕。软雪糕任斟,不过我无食。🥂饮品较多,红白酒、汽水任饮。💁🏻‍♂️服务算友善,早期有努力收碟,后期满座收唔切。🪑环境没有高级感,较平实。整体嚟讲三百几蚊,食得饱就唔好太高要求,但澳门咁多嘢食,点解要食呢啲?
某旅游网卖澳门酒店自助晚餐$315连加一,到底会有乜嘢食?

🦪生蚝排队一次拎三只,蚝味淡肉瘦,冻青口无味。

🥂饮品较多,红白酒、汽水任饮。

💁🏻‍♂️服务
算友善,早期有努力收碟,后期满座收唔切。

🪑环境
没有高级感,较平实。