2017-04-23 851 浏览
难得再次探访澳门,当然专程带埋屈小姐黎到LemonCello食雪糕啦!补番上次食唔到麻,同埋要食甜品为一餐作结麻!我地一入到去已经见到大大个雪糕柜啦!放满晒林林种种既手工雪糕呀,大大话话都有14种以上!本身仲挣扎紧食唔食+食咩味既时候,个店员好醒目咁拣左2只味比屈小姐试啦!当赖生见到屈小姐个表情⋯其实已经知道佢想食咩味Lu(连屈小姐自己都唔知㖞)温柔体贴既屈小姐好想好想食黑朱古力味(+$5),但佢知道赖生唔钟意食朱古力所以冇提到⋯⋯不过好好既赖生早就因为屈小姐而习惯左食朱古力啦,其实同屈小姐食朱古力仲系赖生既小幸福之一添所以,赖生就叫左黑朱古力,而屈小姐知道赖生中意甜,就拣左鲜奶士多啤梨味想帮赖生中和番朱古力既苦味1)双色雪糕杯:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑朱古力味: 名符其实,真正既黑朱古力味,一入口就好重Dark Choco既味道,初头有朱古力甜味,之后就有超浓烈既可可苦味徘徊系口腔入面,对朱古力迷黎讲,呢个味道真心正!鲜奶士多啤梨味:好甜哦,少少士多啤梨酸味加超重奶味,好夹,不过士多啤梨味出番少少更佳,正所谓如果太多牛奶味⋯口感:一流,好滑,做到入口即融!唔错!#朱古力B#同你一齐食朱古力既幸福
补番上次食唔到麻,同埋要食甜品为一餐作结麻!
!当赖生见到屈小姐个表情⋯其实已经知道佢想食咩味Lu
连屈小姐自己都唔知㖞

想帮赖生中和番朱古力既苦味
双色雪糕杯
1)双色雪糕杯:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

口感:一流,好滑,做到入口即融!唔错!

#朱古力B
#同你一齐食朱古力既幸福