店铺位于下环河边新街🏛,我地塔的士都要慕名而来💃🏻,留意一定要预早book定📲,因为即日去系一定冇位真系好full booking☎️. Book位𠮶时仲要订定芥末手撕鸡🐥,如果冇预留的话,就唔会食到呢味菜式🤷🏻‍♀️。卜卜蚬锅🥘卜卜蚬锅梗系一大个锅布满蚬仔🥘,汤底是大量蒜头加少量青椒🥒,汤底有蒜香鲜甜又有蚬肉味。重点系蚬仔肥美得来又冇沙🤩,粒粒鲜甜🤤。难怪个个人都慕名而来食呢一个卜卜蚬锅🥘,食完蚬锅仲可以加汤打边炉😝,食物种类繁多,呢间都算系我个价钱合理得来又高质素既餐厅👍🏻👍🏻。芥末手撕鸡🐥呢度既芥末手撕鸡食落好有惊喜😵,芥末味好有刺激包你会有流泪的感觉😛,上枱就答到成座山咁高⛰,鸡肉嫩滑而又够重麻油芝麻香味,海蜇爽口弹牙🤓,仲配埋炸芋头丝一次过连埋一齐食🥢,香脆得来又有丰富层次感🎉。

卜卜蚬锅🥘

芥末手撕鸡🐥