餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

2020-02-16 1445 浏览
虽然最近受肺炎影响,唔少食肆都无咩生意。但同男朋友行过见到呢间日本居酒屋时,见佢都仲系坐满晒人,决定入去一试。入到去,我地安排左坐系bar枱,张枱好阔落,唔会搞到好迫。值得一提,佢既装修令你觉得自己好似去左日本旅行咁一坐低,就会有职员黎同你介绍是日推介,而佢都限量供应,转个头俾人order左先就已经order唔到。我地试左呢几样关西烧三品:其实即系大阪烧咁,我地拣左为鱿鱼、泡菜同埋蟹肉,用铁板整,都几多菜系入面再加埋个日式烧汁,好味东洋卷:用pancake包住牛油果、蟹籽,馒鱼,几特别又好食😋值得一试!唯佢独有馒鱼串烧:馒鱼好厚身,好好味😘又烧到面层有少少脆咁,佢烧得好juicy,唔会觉得干身!Miso炸豆腐:系炸豆腐面上面加咗面鼓酱,咁样食落又唔会觉得个豆腐味淡,都几夹荞麦面:不过不失有机会会再返返试其他野食,因为佢整得几高质!

再加埋个日式烧汁,好味

荞麦面:不过不失

有机会会再返返试其他野食,因为佢整得几高质!

关西烧三品
烧馒鱼串
Miso炸豆腐
东洋卷
2020-02-15
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段
关西烧三品