2014-08-01 1985 浏览
星期曰拍拖到大坑搵食, 选了classified 隔离的stone's. 美式装修, 舖位面积很大,前舖是不节不扣的Bar ,入内有宽敞卡位雅坐, 舒适宁静我们点了一个brunch set egg benedict, U.S. Prime beef burger, 两杯Dead Guy Ale, 净系个杯已非常可爱 死仔爱尔啤酒, 浓烈麦味, 酒体饱满 正合我口味!!!Egg Benedict 有沙律伴碟,份量十足, 蛋黄呈完全流心状, 蛋味浓郁 连火腿一齐食都唔觉腻!!!底层松饼烟烟韧韧, 大爱呀U.S. Prime beef burger 叫左medium rare ,略嫌熟左啲, 肉汁鲜甜,一啲都唔乾, 面包松软, 夹住生菜食减低油腻感, 另外,洋葱圈炸浆薄,洋葱香! 薯条够热, 充满薯仔味,香脆!!!埋单$356- 换一个优皮优质的下午, 值得!!!

死仔爱尔啤酒, 浓烈麦味, 酒体饱满
正合我口味!!!
连火腿一齐食都唔觉腻!!!底层松饼烟烟韧韧, 大爱呀

埋单$356- 换一个优皮优质的下午, 值得!!!
2014-07-27