2020-12-15 458 浏览
热情之下,行完山就去西湾河食饭。预订 Como 想试下意大利嘢。搭车去到西湾河巴士总站,点都算方便,间餐厅系角落位,要GoogleMaps帮手先搵到。餐厅有两间舖位大,落地大门口,对住海边,悠闲感觉。店主同埋其他服务员都系讲英文,有少少高级嘅感觉。weekend 都有 set menu,平均$160左右,西餐黎讲有咁好玩环境,算OK。order 咗三文鱼,西冷排,仲有 semi buffet。三文鱼煎到半熟,西冷就要求 medium well,厨房都可以做到要求,做得好Semi buffet 有汤,有螺丝粉,火腿,杂菜等等,都有5至6个选择,颇为丰富,而且好味。餐後仲有咖啡或者茶,prefer

semi buffet
semi buffet