2020-12-13 2847 浏览
武汉肺炎爆紧,限聚令得两个人,但系条街都仲系咁多人。。。。 咁只可以约一个friend出嚟, 揾间悠闲嘅食个lunch la~ 呢间响上环,见有唔少好评, 就试吓啦~ 果然冇失望一入去坐低,坐得都舒服, 有晒隔板,仲每枱都有支搓手液俾你用~ 佢收嘢执枱仲会喷嘢消毒, 抵赞 佢个自助餐具区都会久唔久去抹, 佢地真系好努力, 响疫市下挣扎,好用心去苦苦经营,都系好好weekend上环区lunch time, 佢都有人帮衬, 唔full, 佢俾menu我𠮶阵, 我其实唔系睇menu, 因为见到隔离枱碟salad好靓好吸引, 有salmon, 有avocado..... 所以,我要做嘅就系响menu度揾佢出嚟. 原来佢叫有机牛油果粟米烟三文鱼沙律, 佢配set可以拣沙律or薯条,仲有杯嘢饮~ 个friend就拣all day breakfast~ d嘢好快就嚟到, 佢杯hot chocolate有拉花, 好靓呀!!! 个薯条即炸, 好好食~ 我个牛油果三文鱼沙律梗系正啦,真系冇拣错, 好新鲜又好好味, 好大碟, 女仔嚟讲唔驶担心,好够饱~ 我个friend嘅all day breakfa

个薯条即炸, 好好食~ 我个牛油果三文鱼沙律梗系正啦,真系冇拣错, 好新鲜又好好味, 好大碟, 女仔嚟讲唔驶担心,好够饱~ 我个friend嘅all day breakfast都好靓, 好多嘢食又好好食~

呢间铺又唔会催人走,冇人等位, 我地坐响度慢慢食, 慢慢倾, 过一个慢活嘅weekend lunch
薯条 & hot chocolate
all day breakfast