2020-05-01 1992 浏览
近年受到奶绿男渲染下🤯都食多左唔同小店既窝夫 今次嚟Mamaday Tea Tea😛试吓唔叫主食 又发现原来佢既窝夫都几好味😋仲正过馒鱼饭 pizza个啲呢日天气几热 一坐低即刻拣返杯冻饮同叫左个沙律🥗chill 下 我叫左杯洛神花柚子茶 奶绿男叫左杯焦糖脆脆咖啡沙冰 洛神花柚子茶 甜甜酸酸 饮落都几消暑解渴 又几开胃 岩晒食饱lunch但想揾位坐下舒服tea tea食得落既人饮😆👍🏻奶绿男叫左杯焦糖脆脆咖啡沙冰 咖啡几香浓 沙冰几绵密 上面既焦糖脆脆好香甜惹味 几好饮得嚟又有啲甜食食下 唔错🥰仲叫过 基本野:肉食者沙律 🥗 肉食系炸鸡粒 配上好足料嘅沙律菜同黄桃 配搭几清甜得嚟唔单调 沙律都几惹味对于奶绿男杯焦糖脆脆咖啡沙冰印象几好 所以叫左份焦糖脆脆窝夫 再战多啲焦脆脆脆😛 焦糖脆脆窝夫🧇中间有球tiffany blue既雪糕 食落微咸香 系海盐味雪糕球 窝夫内软外微脆但唔会太硬身 几好㖞😌 旁边仲有一兜仔奶盖 加落焦糖脆脆 超级正 甜甜咸咸好惹味 再加上雪白既糖粉同紫红既干花瓣 摆盆都几靓 系份起味道外观上都好有诚意既作品🥰💛份量都几多下 有成4块足一个大圆碟size既

旁边仲有一兜仔奶盖 加落焦糖脆脆 超级正 甜甜咸咸好惹味 再加上雪白既糖粉同紫红既干花瓣 摆盆都几靓 系份起味道外观上都好有诚意既作品🥰💛份量都几多下 有成4块足一个大圆碟size既窝夫 钟意食窝夫既唔好错过😌👍🏻
用餐时段
下午茶