2016-10-06 1813 浏览
钟意食burger 嘅我点会唔识Shake 'me Buns 直情已经早早将佢收入To-eat-list 已久难得去食burger 紧系无𢣷脂肪 反而愈喺邪恶就愈要食👅 -Philly's Guitar ($108)你睇下呢个Philly's Guitar 啲芝士喺几咁吸引 喺到不停引诱紧我去食咁 食落果然满足 半熟嘅牛肉 食落非常Juicy 再配mushroom n onion 真喺令我来回地狱又折返人间😭-除咗Philly's Guitar 外 仲有呢个The King is Alive ($108)见个店员力推呢个喺best seller 咁我就睇下佢有咩fu fit 可以风靡中环人士嘅心哗 呢个位真喺无拣错 除咗食铁板烧/寿司要坐sushi bar 外 食burger 坐bar 枱亦喺一绝的😂 见住佢大pat pat strawberry jam 咁搽落去 再摆埋新鲜滚热辣炸好嘅洋葱圈 真喺想快啲拎上手食 哗~ 一食果然喺best seller 未试过喺香食到呢种配搭嘅burger 对于我嚟讲 确喺新奇嘅味道 首先 估唔到strawberry jam 同汉堡扒喺出奇地咁夹 酸酸
直情已经早早将佢收入To-eat-list 已久

难得去食burger 紧系无𢣷脂肪 反而愈喺邪恶就愈要食👅

Philly's Guitar ($108)
Philly's Guitar

The King is Alive

哗~ 一食果然喺best seller 未试过喺香食到呢种配搭嘅burger 对于我嚟讲 确喺新奇嘅味道 首先 估唔到strawberry jam 同汉堡扒喺出奇地咁夹 酸酸甜甜嘅strawberry jam 减却咗汉堡扒嘅油腻 而且因为加咗Onion Ring 食落会有多重口感

识我既都知我爱鸡翼如命 嚟到呢到见到有个叫Death Wing ($88/6pcs) 紧喺要试下啦👅
Death Wing

由于喺即叫即整 所以要等一阵先可以同Death Wing 相见🙈

一上枱 妈啊 好大阵辣味传入我的鼻😂 但食落其实无闻落咁辣 反而食落喺少少酸又辣辣地 唔错唔错👍🏼

建议第一啖唔好点住酱先 试一口原味先😏

仲有 佢地啲milkshake 喺非常有诚意 首推一定喺Chocolate & Peanut Butter Milkshake ($52)
你每一啖都会饮到浓浓嘅花生酱味 就好似每饮一啖 就摆紧一羹嘅花生酱喺你口到👅

不过呢个建议喺行街过嚟饮👍🏼 因为都几heavy 配埋burger 可能就会觉得好济

所以会推介你地饮strawberry / blueberry 会消济啲😂

2016-10-03
Philly's Guitar