餐厅: 天仁茗茶
资讯:

2020-11-27 111 浏览
TGIF 之少不了甜品嘅滋润🤤呢排好多pancake shops都想食 但系琴日食穷左自己 唯有分享番之前几抵食嘅pancake - 913茶王梳乎厘班戟 $42呢个价钱同葵广个啲小店差唔多 有两旧食 比起啲百几蚊嘅铺抵好多 913茶味又出 同朋友行街行到攰坐底食下野几开心 仲有啲珍珠咬下 梳乎厘蛋香味都好浓 系抵食之选Overall推介指数:3.5/5留意番唔系间间天仁茗茶都有得买 呢次系系九龙湾食 个次都等左几耐下 等佢叫number 有进帐真系觉得人生有希望 希望衣家过左开张热潮会好啲
TGIF 之少不了甜品嘅滋润🤤

- 913茶王梳乎厘班戟 $42