2019-02-04 464 浏览
之前睇过网上介绍过呢间餐厅 讲到好特别咁 已经好想试下 但系始终唔算就脚 今次终于有机会试到 一于试下佢嘅tasting menu 入到去觉得装修几靓感觉几舒服 我最钟意饮酒 首先黎杯西班牙有气酒先 跟住就再试多几只日本酒 呢度d酒都几多选择 之后就入正题喇 炸广岛蚝同埋鲜虾 非常香口 风干猪架好好味好有口感 花雕白子 感觉好特别好弹牙 鹅肝牛蒡汤 好香好浓沃 (我最钟意鹅肝) 烧枫木鹌鹑再配辣肉肠饭 我咁大个仔第一次食鹌鹑 估唔到咁好味 又香又滑 然之后就另外叫左个羊架 其实我一向对羊麻麻地 但老板娘就同我讲一定要试 点知整左出嚟真系咁好味 好惊喜 甜品系日本桃雪芭 再配炒年糕 一冻一热感觉好特别 两样都好味 成餐都好满意 水准好高 同埋真系好有创意 特别一提 原来只斑兰盐焗鸡系要提早预订 真系好可惜 唯有等下次先再食啦

用餐时段