2017-12-22 394 浏览
蛋,全部都系蛋🥚 是关我地两个太钟意食蛋,所以好钟意食brunch,因为可以叫好多款唔同既蛋😂Eggs Florentine $115Egg Benedict就食得多,今次特登唔同啲食Egg Florentine,样貌睇落差不多,分别就系火腿转左做菠菜,所以会比Egg Benedict清新好多,Brunch黎讲唔想食太腻食佢就几岩。佢个菠菜都整得好香,唔使怕太清无味道,同埋只蛋整得好靓,半熟流哂心,无得输啦!Ham Omelette $115第二款就叫返火腿啦,听落好简单,火腿奄列,但你睇佢咁厚身就知唔简单,奄列用左三只蛋,包住火腿同大量蘑菇,但唔似常餐咁捞埋哂一齐,有啲似蛋三文治。酱汁可以选择加唔加埋芝士,咁当然加啦,芝士令整个味道都丰富左,蛋仲有蛋汁系入面,好味道!

Eggs Florentine $115

Ham Omelette $115