第三站

Station 3 Cafe
超級超級耐無上過樓上cafe,對上一次上好飲已經6-7年前(仲做緊學生既時候🙈),聽啲朋友提過呢間樓上cafe唔錯,搵咗日放工要出旺角買啲野順便兩個人上去試下(*¯︶¯*)餐廳以英國地鐵為藍本黎設計LOGO,好有特色,經過靜靜既走廊走到盡頭,一入到餐廳,估唔到平日都咁多人食,起碼坐滿咗7成,門口左手邊已經有一個櫃放滿boardgame,當然我哋目標緊係唔係玩啦,係黎醫肚架麻。我哋叫咗一份意式芝士焗肉醬闊條麵,一份黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,一份蜜糖雞翼同一份魚手指配薯條。值得推薦個意大利飯,黑松露味好濃烈,蜜糖雞翼都好惹味,食到停唔到口😋飲品我哋嗌咗一杯芒果乳酪同一杯非常濃郁既榛子朱古力,好滿足(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)