炸鸡🍗食一只已经够guilty,何况系任食炸鸡??ok,完全满足晒guilty pleasure,食到我喉咙on fire🥵。炸鸡 + pizza 放题先 $128 ,唔够?再加$28食埋额外口味 + 小食放题啰O( `_´)乂(`_´ )O!鸡可以一只一只咁叫,我全部都要!!!鸡件一律无骨,食起嚟方便,俾埋手套🧤你拎住食够晒有feel。鸡肉鲜嫩,炸粉厚度适中,将肉汁完美锁住,咬落非常松脆,啖啖都juicy。一口气试晒全部味之后,同闺蜜一致赞同炸鸡比焗鸡出色,以下精选我地嘅best picks!🔆暹罗花生炸鸡 (期间限定)上面有调味过嘅花生酱,食落好有东南亚风味•黄金咸蛋焗鸡咸蛋黄炒到微微起沙,非常香口,同松脆嘅外皮好夹。•柠檬柚子炸鸡甜甜酸酸清新嘅配搭,柑橘果香中和咗炸鸡嘅油腻感,食唔停口!•香草青柠炸鸡同柠檬柚子味道相近,但呢个汁更杰身更甜,似乳酪嘅质感。•蜜糖蒜香焗鸡香甜嘅蜜糖令鸡肉更嫩口,面头嘅粟米片为焗鸡增添多重口感。•浓蒜炸鸡蒜味极浓烈,完全系蒜蓉扇贝上面啲蒜嘅味,重口味之选。•pizza一碟薄批pizza分咗四份唔同味道,利申食完已经唔记得。脆边、配料足,味道正常但有得拉

鸡可以一只一只咁叫,我全部都要!!!

🔆暹罗花生炸鸡 (期间限定)
上面有调味过嘅花生酱,食落好有东南亚风味

•黄金咸蛋焗鸡
咸蛋黄炒到微微起沙,非常香口,同松脆嘅外皮好夹。

•柠檬柚子炸鸡
甜甜酸酸清新嘅配搭,柑橘果香中和咗炸鸡嘅油腻感,食唔停口!

•香草青柠炸鸡
同柠檬柚子味道相近,但呢个汁更杰身更甜,似乳酪嘅质感。

•蜜糖蒜香焗鸡
香甜嘅蜜糖令鸡肉更嫩口,面头嘅粟米片为焗鸡增添多重口感。

•浓蒜炸鸡
蒜味极浓烈,完全系蒜蓉扇贝上面啲蒜嘅味,重口味之选。

•pizza
一碟薄批pizza分咗四份唔同味道,利申食完已经唔记得。脆边、配料足,味道正常但有得拉丝,可叫一份试下。

⠉̮⃝︎︎小食多滋味
•芝麻菠菜:菠菜充满麻油香~
•凉拌水冷面:个汁酸酸地但怪怪的,可skip。
•韩式辣拌海蜇:海蜇弹牙,酱汁开胃。
•柚子醋沙律,清爽解腻,食菜好呀!

所有饮品买一送一,我地想专心吃鸡怕太饱就无叫,见隔离𠮶啲劲大杯,见到都觉得饱。
2021-08-23
  • 黄金咸蛋焗鸡