餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

大家越嚟越注重健康 同 均衡饮食 依家都越嚟越多 #HawaiiBowl 嘅舖头虽然好似只不过将唔同嘅食材放埋一齐 捞埋一齐 都唔驶技术嘅🤔🤔但又真系唔知点解🤷🏻‍♀️ @poke.go_hk 真系特别好食🤤🤤用料新鲜就基本啦~舖头够哂人情味同几个老板都好健谈 气氛好都真!但真系佢地嘅 #signaturebowls 系 #必食推介 好似我咁唔想拣咁多 逐样逐样拣 咁就一于拣少啲佢地有✋🏼款 Signature Bowls 俾你拣返☝🏻款#ONO $98 再 top up 咗 #牛油果🥑 #avocade +$12个底系 #寿司饭 #三文鱼 #温室青瓜 砌成粒 配上 #果仁芝麻酱 同 #芝麻 再系个面堆咗个 #皇帝蟹棒 小山丘 边边被 #鸡蛋丝 围著另外仲有片 #炸莲藕片 同粒青柠🍋钟意酸啲嘅可食前加啲青柠汁个果仁芝麻酱唔会好多 已经同三文鱼、温室青瓜捞匀 可能因为咁 觉得唔heavy 得嚟又好够味 而且三文鱼好新鲜 肉质够弹 温室青瓜亦好爽 好fresh 皇帝蟹棒唔系一条条上 系拆咗肉 亦加咗少少沙律酱 再捞埋其他配料同饭一齐食 又别有一番风味 口感、味道更多层次推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼#红

用料新鲜就基本啦~
舖头够哂人情味同几个老板都好健谈 气氛好都真!

好似我咁唔想拣咁多 逐样逐样拣 咁就一于拣少啲

#RedDrangoFruitJuice
真系纯肉制成 所以亦相对冇咗甜
果汁带有啲果肉 够fresh 够healthy
杯面装饰果块 #火龙果干
记得都食得架~~
用新鲜火龙果烘焗而成 再加上一层薄薄糖衣
推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼
红火龙果汁

💁🏻‍♀️最近发现咗~
佢地系 尖沙咀漆咸道南 开咗分店添呀😎

=====================
#惩罚 #黄色经济圈 #yellowssp #tellowtst #yellow深水埗 #yellow尖沙咀
#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter

OP: Ms.Ng
Google Local Guide

Pls follow🙇🏻‍♀️
2022-08-20
等候时间
3 分钟 (堂食)
红火龙果汁