2022-04-15
今次嚟到主打優質肉漢堡shake shack食burger 🍔Shake shack 既coffee Milkshake點可以唔試🥤🥤好似飲緊好creamy 既咖啡沙冰,又唔會甜得滯。啱晒想有咖啡味道又唔想有苦澀味嘅朋友。Shroom burger 🍔 漢堡既面包都係較為軟身,同埋有厚度.咬落去亦都好鬆軟。蕃茄甜甜地🍅加埋脆香蘑菇入面嘅芝士,感覺好多層次,亦都好多汁juicy .啲芝士真係好多🌝湧出嚟啦🧀🧀芝士波浪薯條🍟🍟Roasted Garlic Fries 除左巴馬臣芝士外,仲有可以加蒜蓉蛋黃醬🧄好香口惹味。上面灑上香蔥,視覺同味道更加豐富👀今次光顧係外賣自取,可以係#openrice 先落單,行到過去岩岩好有得拎。外賣都包裝得好穩陣,打開入面嘅嘢食都安然無恙😂餐廳有提供餐具紙杯比客人,係一個好既外賣🥡用餐體驗。如果大家想去光顧 餐廳係比較近九龍高鐵路站,係圓方既火區。
今次嚟到主打優質肉漢堡shake shack
食burger 🍔
Shroom burger 🍔
漢堡既面包都係較為軟身,同埋有厚度.咬落去亦都好鬆軟。
芝士波浪薯條🍟🍟Roasted Garlic Fries
餐廳有提供餐具紙杯比客人,係一個好既外賣🥡用餐體驗。
如果大家想去光顧 餐廳係比較近九龍高鐵路站,係圓方既火區。