2020-06-08 664 浏览
SEMI LUNCH BUFFET 好抵食架,  呢间野又近我公司, 经常推荐比朋友仔一齐来食唔知MAIN COURSE, 以我食量只ORDER SALAD 任食都好够, 有COLD CUT, SALAD, DESSERT, 以SALAD 来讲系绝对高质素的。款多, 个忌廉汤好好饮, 我仲会加牛油令到个味再突出点, 饮入口仲滑!!!!!SALAD 基本上有5-6款, FRESH~~~~~令人抗拒唔到架DESSERT, 一杯杯架MOVENPICK ICE CREAM, 食了WALUT MAPLE FAVOUR~ 个BROWNIE CHCOLATE RICK 刑呢, 入口即溶,, 食完好饱已经吃不下第2转了, 个COCONUT PIE 也不俗, 椰丝不会太干身

款多,

SALAD 基本上有5-6款, FRESH~~~~~

用餐时段