2023-07-27
❤️荃灣·Ring My Bell❤️今次試咗一間IG人氣網(終於試了 感動😌)主打即日限量新鮮製作嘅炸冬甩🍩/麻糬冬甩🍩/爆漿窩夫🧇鍾意同人分享又喜愛甜點嘅你不容錯過今次試咗佢地嘅Mini版炸冬甩+脆皮焦糖麻糬冬甩(配Jam)一次過食晒 尺寸剛剛好大小做散水餅都唔會失禮吖😙🥰🌈脆皮焦糖麻糬冬甩(配伯爵茶Jam)大大個鬆軟冬甩 仲要幫你獨立包裝幾細心外層沾上金黃色的焦糖 外脆香甜 入面冇餡但有滿滿麻糬 口感煙靭夠晒軟糯我將佢配搭個伯爵茶Jam一齊食 又有米香又有茶香多款Jam口味都係不含色素/味精/香料/防腐劑全人手新鮮製作 想食就要預早訂喇至於Mini版炸冬甩 今次試嘅6款口味包括:🌈吉士(Original)/Double Oreo/Strawberry Yogurt/Salted Caramel/Mint Chocolate/Earl Grey Tea全部都係$15/1;$38/3 任你配搭仲可以加埋麻糬(+$3)Normal尺寸適合多人分享(食一啖點夠喉😝)▫️吉士(Original)原味作為主打 甜而不膩 呢款必試唔好錯過▫️Double OreoOreo既然配雪糕/蛋糕/麵包都咁好食
今次試咗一間IG人氣網(終於試了 感動😌)
主打即日限量新鮮製作嘅炸冬甩🍩/麻糬冬甩🍩/爆漿窩夫🧇
鍾意同人分享又喜愛甜點嘅你不容錯過
一次過食晒 尺寸剛剛好大小
做散水餅都唔會失禮吖😙🥰
🌈脆皮焦糖麻糬冬甩(配伯爵茶Jam)
大大個鬆軟冬甩 仲要幫你獨立包裝幾細心
外層沾上金黃色的焦糖 外脆香甜
入面冇餡但有滿滿麻糬 口感煙靭夠晒軟糯
我將佢配搭個伯爵茶Jam一齊食 又有米香又有茶香
多款Jam口味都係不含色素/味精/香料/防腐劑
全人手新鮮製作 想食就要預早訂喇
至於Mini版炸冬甩 今次試嘅6款口味包括:
全部都係$15/1;$38/3 任你配搭
仲可以加埋麻糬(+$3)
Normal尺寸適合多人分享(食一啖點夠喉😝)
▫️吉士(Original)
原味作為主打 甜而不膩 呢款必試唔好錯過
▫️Double Oreo