2018-03-09 54 浏览
一直都好想嚟呢度, 但系日日都夜收工。 今日见可以早啲走,17:10 即刻用eatigo book 18:00 食个早饭! 用呢个apps book位有折,18:00 仲系半价!!!一入到去侍应哥哥已经好殷勤咁招待我地( 备注:之后全程都系), 因此更加想知道, 佢嘅食物质素系咪一样咁好……🤔🤔🤔可能因为个心一直谂住喺半价好抵, 所以系咁解, 好似刚刚放监咁!先先嚟咗一篮包, 胡生一搣开, 发现咗系蒜蓉包, 就开始狂食, 搞到我相都影唔切, 我都只系食咗一块胡生嗌咗碗龙虾汤, 佢话如果系食自助餐佢一定会添! 我唔饮汤,就嗌咗个crab cake, 两样都好好味! 龙虾汤好浓郁, crab cake入面真系一丝丝蟹肉, 十分足料!之后我哋嗌嘅主菜份量应该吓亲侍应哥哥!😂😂😂 胡生嗌咗个rack of lamb, 我就要咗个14 oz USDA ribeye, 都觉得仲未够,再嗌多客龙虾! 羊架劲厚肉,烧得啱啱好, 切开啲肉系粉红色, 完全冇血水流出嚟, 啲肉仲要好软熟! 块肉眼扒都系, 软熟又juicy, 食到完全唔想倾计, 只系想享受食物! 连d配菜都唔马虎,cream corn 嚟到
一直都好想嚟呢度, 但系日日都夜收工。
用呢个apps book位有折,18:00 仲系半价!!!

连d配菜都唔马虎,cream corn 嚟到仲系热到有泡泡,明显刚刚焗起, 薯条又好香脆! 真系冇得弹!

下次一定会再嚟!
  • Lobster Bisque
  • 蒜蓉包