平日LUNCH HOUR, 都系有好多人排队食呢间拉面的而且确, 芽菜任食, 个汤底仲要正到晕, 真系好吸引不过我真系从来未见过一间餐厅有咁既服务态度为左避开D人群, 我地一行三人专登11点半黎食, 黎到已经即刻嗌野食, 11点45分拉面已经到好喇, 食到一半, 摆底对筷子抺个咀, 个WAITRESS已经冲过黎企图收走我个碗咁我话我仲食紧, 佢就黑哂面咁离开3分钟之后,  我又摆底对筷子谂住拎d芽菜, 个WAITRESS又光速过黎, 想收走我碗面咁我唯有再仲食紧啦, 唔洗收我地d野住。最后终于得到5分钟的安宁, 可以享受埋碗拉面。老规矩, 一摆底对筷子, 就有人黎收野, 仲望一望我朋友, 见到佢食紧都想收2分钟之后, 收哂d水1分钟之后, 自动波咁拎埋张单过黎d侍应轮流30秒过黎check一check比左钱未真系好过份, 我朋友仲食紧架, 而且门口仲要无人排队等位入座到埋单只系30分钟就被迫走了 =(
平日LUNCH HOUR, 都系有好多人排队食呢间拉面
的而且确, 芽菜任食, 个汤底仲要正到晕, 真系好吸引

不过我真系从来未见过一间餐厅有咁既服务态度

咁我话我仲食紧, 佢就黑哂面咁离开
咁我唯有再仲食紧啦, 唔洗收我地d野住。
最后终于得到5分钟的安宁, 可以享受埋碗拉面。
2分钟之后, 收哂d水
1分钟之后, 自动波咁拎埋张单过黎
d侍应轮流30秒过黎check一check比左钱未

真系好过份, 我朋友仲食紧架, 而且门口仲要无人排队等位
入座到埋单只系30分钟就被迫走了 =(

2015-10-30