2018-07-19
星期日中午特登黎食個brunch店員態度非常差,全程無笑容。brunch 餐牌上只有四款食物,我點 brioche toast 佢答我一句 “無喎”。由落單到俾錢,十問九唔應😓最後我叫咗 americano 同 egg benedict。1. Americano 唔熱杯咖啡非常快到,結果係唔熱既。espresso shot 加熱水,我諗唔到杯咖啡點解會唔熱。當然味道都可以想像到.........2. Egg benedicts睇咗食評同instagram 見到係兩隻蛋,結果係一隻蛋分開,一邊蛋黃一邊蛋白😓 蛋黃嗰邊又唔流心,成個egg benedict 都乾。個麵包應該係雪櫃岩岩拎出黎,好硬而且涷😓 總括而言,我俾左錢去受個店員既面口,去飲杯唔熱嘅咖啡同食一碟非常難食既brunch😓作為一間食店,由食材到煮法,都非常無心無誠意。請認真檢討,甘樣做生意同呃錢無分別😓
星期日中午特登黎食個brunch
1. Americano 唔熱